Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] [FACTIONS] Dobra Administracja 1.1 dedyk 24/7

Ziomekkamperxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam sie z neravo powinno byc jakies (nawet byle jakie) forum i fajnie tez by bylo gdyby na tym forum admini, moderatorzy pisali kiedy, dlaczego i do kiedy serv off ;p to tylko moja mala prosba ale napewno sa jeszcze osoby co by chcialy forum ;dd

I mam pytanie kiedy serv on?

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG CO SIE DZIEJE ZE SERWEM?! co chwile sie cos psuje niech admini sie ogarna! wszedlem na serwa patrze a spawn zniszczony no ok byl mod wiec poszedlem do swojej bazy sie budowac a po 1 lub 2 minutach moj kolega dostal bana ZA NIC! gdy zapytalem sie modowi czemu go zbanowal to mnie wtedy tez zbanowal... no coz serwa admini chyba nie ogarniaja ;d

(mod to byl norsil czy jakos tak ;d)

Opublikowano

Coś się dzieje z serwerem, zapewne był "włam" do bazy danych serwera..

Okiwali Was, to nie byli admini tylko zjebki dziesięcioletnie.

CanoNee, zrób coś z tym - chcę mieć rzeczy, zamek, mapę i SERWER z powrotem! ; p

Pozdro dla beliksa i tego drugiego na "A".

Edit : dla beliksa i Arhoax'a, w tej chwili obydwoje przeglądają ten temat

challenger.png

Opublikowano

przykro mi ,jak patrzę na posty Vusiona i innych którzy przedstawiają minusy serwera (więcej niż plusów) to naprawdę zniechęca mnie ten serwer.Nie zagram

Opublikowano

Twój pech, serwer jest fajny - najlepsze wojny Gildii znajdziesz właśnie tutaj..

Jeżeli oczywiście uda się naprawić serwer i wyjebać z niego beliksa i arhoaxa.. Nie zepsujecie nam zabawy lamki!

Czy w ogóle ktoś to próbuje naprawić?

challenger.png

Opublikowano

NeraVo ma racje ze fajny serw ale administracja go psuje ;d a canone (czy jakos tak) jak bedziesz dodawal moda lub admina to takiego zaufanego (czyli np kolega z klasy, podworka po potem jak cos popsuje to mozesz dac mu w ryj xD *joke*)

Opublikowano

Apek, Apek.. Jak na razie najlepszy admin. Nie zostawiaj tego serwera.

Czy ten beliks i arhoax to koledzy CanoNee? Jeżeli tak, to CanoNee zachowałeś się jak dziecko dając im admina.

challenger.png

Opublikowano

Cześć. To jest jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem. Tylko szkoda że ja i mój kolega Matteos dostaliśmy bany za nic. Bardzo proszę o unbana, albo podać powody bana. A i jeszcze ogarnijcie moderatorów bo tepają się do gildii i wszystko psują! Proszę o szybką odpowiedź w sprawie bana. Z góry dzięki :P

Opublikowano

Cześć. To jest jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem. Tylko szkoda że ja i mój kolega Matteos dostaliśmy bany za nic. Bardzo proszę o unbana, albo podać powody bana. A i jeszcze ogarnijcie moderatorów bo tepają się do gildii i wszystko psują! Proszę o szybką odpowiedź w sprawie bana. Z góry dzięki :P

Już ogarnięte jest all , podać nicki dam unbana :) -Apek

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...