Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] [FACTIONS] Dobra Administracja 1.1 dedyk 24/7

Ziomekkamperxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tloti.jpg

Typ: Survival+RPG

Adres IP: 188.165.20.238:8011

Status: status.png?ip=188.165.20.238&port=8011

informacje.png

Sloty: 20 (tymczasowo)

Whitelista: OFF

Potwory: ON! jest zabawa :)

Zwierzęta: ON

Nether: ON

team.png

CanoNee

Apek424

Matthew

Koxik22

pluginy.png

MineBackup

Factions

iConomy

xLevel

i wiele wiele więcej

inne.png

Server to RPG+Survival ,

są frakcje wojny itp , jest wgrany plugin AntyXray dlatego na serwerze nie będzie żadnych xrayowców!

Zarabiamy pieniądze poprzez plugin jobs (prace) następnie za zarobione pieniądze można kupić w wiosce surowce do zbudowania zamku

na serwerze jest możliwość kupna vipa (Paladyna) Vip otrzymuje:

20 diaxów

range Paladyn

5 jajek spawnujących moby każdego rodzaju!!

50 lvl

Można też kupić lvl'e na spawnie jest opisany cennik

ranga domyślna to "Mieszczanin"

Serwer co dzień , jest lepszy

aktualnie poszukujemy sponsora żeby zwiększyć sloty do 30-40

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

SERWER AKTUALNIE STOI NA BUKKICIE 1.1

mca.png
  • Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie graj (; łatwe i proste. ja serv polecam, nick Three

1367307407-U365744.jpg

Opublikowano

Z mojej strony leci negatywny komentarz. Permissions jest nie skonfigurowane Pluginy sa tak zalosne ze az leb peka. PermEx i Permissions sa jednoczesnie 3 pluginy nie działają itd Administracja nie ogarnieta Ten ''Apek'' widze go juz na 10 serverze jak jest admem modem czy kidmodem.Server z takimi pluginami i administracja nie wytrzyma dlugo wiec nie polecam zaczynać gry.

Screen pluginów : http://imageshack.us/photo/my-images/841/97352362.png/

Opublikowano

Z mojej strony leci negatywny komentarz. Permissions jest nie skonfigurowane Pluginy sa tak zalosne ze az leb peka. PermEx i Permissions sa jednoczesnie 3 pluginy nie działają itd Administracja nie ogarnieta Ten ''Apek'' widze go juz na 10 serverze jak jest admem modem czy kidmodem.Server z takimi pluginami i administracja nie wytrzyma dlugo wiec nie polecam zaczynać gry.

Screen pluginów : http://imageshack.us...1/97352362.png/

Widać że jesteś na mpc tylko po to żeby hejtować , nie rozumiem takich dzieci jak ty . Pzdr

mca.png
Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego wystawiasz Nam złe komentarze... Do permissionsEx - gracz specjalnie ma ustawione, żeby nie było mu widać rangi..( daje przykład ). Nie działają te pluginy .. owszem a coś CI w tym przeszkadza? Ja wystawiam Ci serwer żebyś mógł na im pograć a nie komentował, że plugin nie działa :).

Opublikowano

Ktoś sie teraz wjebał na Admina( bo jak juz wspomnialem pluginy sa jakie sa ) i rozwalil mapke :D i HA Zbanował Admina bo myslal ze to on xD

Opublikowano

Idzie nam bardzo dobrze. Już odzyskaliśmy mapę. Mamy dobre zabezpieczenia :) tylko mieliśmy malutki problemik z adminem ;x. Zbanowałem go dlatego, żeby nikt na niego nie wchodził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...