Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe Battlefundsy

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego wykorzystujemy do tego 10MinuteEmail

dokładnie, czasami jednak warto zrobić sobie oddzielnego e-maila do spamu, bo niektóre ankiety nie przyjmują maila z 10MinuteEmail

Opublikowano

Są nowe, codziennie chyba, ale przecież z tym nie ma problemów. Bo możesz wykonać tą samą ankietę tylko wtedy kiedy zmienisz proxy, np na USA (W usa są 42 stany chyba i każdy z nich to tak jakby oddzielny kraj :D) i powiedzmy że w stanie waszyngton jest ta oferta oraz w meksyku to wtedy tak. Bo dla USA nie ma jednej pełnej oferty, dla Polski tak ^^

P.S Dalej ci się Bf:h tnie ?

OndteAw.png
Opublikowano

Są nowe, codziennie chyba, ale przecież z tym nie ma problemów. Bo możesz wykonać tą samą ankietę tylko wtedy kiedy zmienisz proxy, np na USA (W usa są 42 stany chyba i każdy z nich to tak jakby oddzielny kraj :D) i powiedzmy że w stanie waszyngton jest ta oferta oraz w meksyku to wtedy tak. Bo dla USA nie ma jednej pełnej oferty, dla Polski tak ^^

P.S Dalej ci się Bf:h tnie ?

Te metody co mi dałeś to do BF3....

@edit

Te nowe ankiety ładują się co 24h czy każdego dnia o 24 ?

9368_gold.png

Opublikowano

Ja osobiscie za zmiane ip nie dostalem bana, ale bylo to na Battlefield Play4Free. Spokojnie wypelnialem tam ankiety i konto mam do dzis ;p Polecam zmiane ip za pomoca programy EasyVPN ;p

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Zmieniałeś IP na Polskie, ja mam na myśli zagraniczne.

Hmm czyli do robienia ankiet PL mogę zmienić IP na inne polskie i mam kolejne ankiety? ; D

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...