Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe Battlefundsy

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh widze ze cos sponsor pay juz dziala czy mozna na tym zarobic nie majac 18 lat? o co tam chodzi? duzo sie zarabia?

Wszystko masz w tematach na forum, wystarczy wpisać sponsorpay w wyszukiwarkę.

Możesz robić nie mając 18 lat, znikome sumy, jest to wykonywanie zadań w zamian za fundsy (ankiety, oglądanie filmów, ściąganie programów, granie).

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

różnie, zależy od reklamy

ale za oglądanie jakiegoś dwuminutowego filmiku dużo nie dostaniesz, max 20F

Opublikowano

do czego? do reklam?

jak odpalisz z linku nic ci to nie da, wchodzisz na stronę SP, tam sobie szukasz jakiejś reklamy, np. żeby coś obejrzeć, klikasz i Cię przenosi

tam, gdzie masz obejrzeć itp.

Opublikowano

juz przywrocili sponsor pay mozna od nowa zarabiac :)

przywrócili kilka dni temu, na forum o tym głośno, szybko się "kapnąłeś".....

Opublikowano

aufff juz sam nie wiem na polskim ip nie ma zadnych ofert a na zagranicznym dostaje sie bana wiec mamy pewnoego bana jezlei robimy na zagranicznym?

Opublikowano

aufff juz sam nie wiem na polskim ip nie ma zadnych ofert a na zagranicznym dostaje sie bana wiec mamy pewnoego bana jezlei robimy na zagranicznym?

Jak dostaniesz bana to masz go zarówno na PL jak i zagraniczne oferty. Ja mam oferty, więc masz bana.

Opublikowano

Mam panowie pytanie, Są te oferty free. Czy oby na pewno po przezich wykonywanie nie dostanę jakiegoś rachunku czy coś ?

9368_gold.png

Opublikowano

Możesz po prawej zaznaczyć za free, wtedy ukażą się tylko za darmoszkę.

Rachunek przyjdzie jak zaczniesz wysyłać sms, o ile tego nie zrobisz to nie masz się czego bać.

Opublikowano

Możesz po prawej zaznaczyć za free, wtedy ukażą się tylko za darmoszkę.

Rachunek przyjdzie jak zaczniesz wysyłać sms, o ile tego nie zrobisz to nie masz się czego bać.

Czyli jak są te ankiety i konkursy to żadnego ich syfu nie dostanę ?

9368_gold.png

Opublikowano

Jeżeli wybierzesz opcję "ZA DARMO" i nie wyślesz żadnego smsa, nic nie zamówisz itp to nie ma opcji żeby przyszedł jakikolwiek rachunek czy zabrało pieniądze z konta.

Opublikowano

Jeżeli wybierzesz opcję "ZA DARMO" i nie wyślesz żadnego smsa, nic nie zamówisz itp to nie ma opcji żeby przyszedł jakikolwiek rachunek czy zabrało pieniądze z konta.

Jedynie co z tego co sądzę to czeka mnie wielki spam na maila . ok panowie wielkie dzięki .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...