Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe Battlefundsy

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SponsorPay jak masz ochotę się bawić z reklamami

jak nie to czekaj aż będzie jakaś "okazja" i dadzą za darmo(nie będzie to raczej duża ilość)

Opublikowano

SponsorPay jak masz ochotę się bawić z reklamami

jak nie to czekaj aż będzie jakaś "okazja" i dadzą za darmo(nie będzie to raczej duża ilość)

Obecnie sponsorpay jest niedostępny.

Opublikowano

A wiadomo kiedy znowu będzie dostępny?

Któregoś razu udało mi się zarobić około 600 BFów ale dziwne bo większość ofert nawet nie przychodziła na emaila.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A wiadomo kiedy znowu będzie dostępny?

Któregoś razu udało mi się zarobić około 600 BFów ale dziwne bo większość ofert nawet nie przychodziła na emaila.

Nie ma żadnych informacji na ten temat.

Opublikowano

Na Aeria Games możesz zdobyć darmowe Fundsy, zdobywasz AP (Aeria Points) poczym możesz wymienić je na fundusze BF:H.

www.aeriagames.com

Zarejestruj się w pełni, następnie zaloguj, w górnym prawym rogu koło wyboru języka i nazwy użytkownika będzie ikona takiej monety AP, naceluj na nią, rozwiną się możliwe opcje, po czym wybierasz "Zdobądź DarmoweAP". Zdobywasz je poprzez wypełnianie ankiet, dokonania rejestracji bądź obejrzenia video.

10906.png

Opublikowano

up@

Dałbyś więcej infoo o tych AP... :P

Szybko się wbija AP?

mógłbyś zrobić tuta na temat Aeriapoints? :)

Opublikowano

Nie mógłbym, z powodu że już jest taki.

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/415242-tut-jak-zdobyc-darmowe-ap/

10906.png

Opublikowano

Proszę:

http://pl.battlefieldheroes.aeriagames.com/

Tam po prawej stronie będzie pisać "okazje", tam możesz wymienić te AP na Fundsy.

10906.png

Opublikowano

A gdzie dokładnie moge zdobyć te AP wiem na jakiej stronie itp. lecz gdzie mam kliknąć by robić ankiety itp.?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

A gdzie dokładnie moge zdobyć te AP wiem na jakiej stronie itp. lecz gdzie mam kliknąć by robić ankiety itp.?

Masz tam zakładkę AP...

Dodatkowo:

Możesz zdobyć punkty Aeria poprzez zalogowanie się na naszą stronę swoim kontem, na którym grasz i możesz skorzystać z wielu dostępnych form doładowania w centrum uzupełniania. Upewnij się, że jesteś zalogowany/-a kontem, na którym znajdują się Twoje postacie i na którym chcesz mieć punkty. Transfer punktów pomiędzy kontami nie jest możliwy.
Opublikowano

Troche tego nie ogarniam.... o co chidzi w tym sposnsor pay? trzeba miec jakies konto bo nie wiem i chcialbym zeby ktos napisal jakas instrukce bo ja za bardzo nie rozumiem

Opublikowano

Troche tego nie ogarniam.... o co chidzi w tym sposnsor pay? trzeba miec jakies konto bo nie wiem i chcialbym zeby ktos napisal jakas instrukce bo ja za bardzo nie rozumiem

Sponsorpay jest niedostępny dla BF, musisz zrobić konto na aeriagames.

@up

Ankiety są darmowe, z resztą tam masz napisane.

Opublikowano

zalezy od jakiego konkursu na masz katygorie all,free,mobile klikasz free jak chcesz miec te za darmo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie podawał bym fałszywych numerów :/

Nie mów, że piszesz swoje prawdziwe dane ? Nie zdziw się jak przyjdzie rachunek za telefon.

Opublikowano

Oj lepiej dać fałszywę, mój brat podał prawdziwy i mu spamowali telefonami.

O jakieś oferty na nowy telefon, i o to jak mieszka itp,

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Oj lepiej dać fałszywę, mój brat podał prawdziwy i mu spamowali telefonami.

O jakieś oferty na nowy telefon, i o to jak mieszka itp,

Dokładnie, podając nasz prawdziwy numer jesteśmy dodawani do bazy danych, skąd biorą numery do wszelkiego rodzaju ankiet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...