Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][AKCJA] *The Players Strikes Back*

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz trzeba nasze żądania wypisać i przesłać do BP :D

Oflagować sie itp. :D Strajk na całego <3

Jebać ACTA i BP :P

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Niewiem jak wam ale mi wszystko działa :) Jakby co to ja również dołączam się do botowania .

Na razie działa :D

Zobaczymy puźniej :P

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

ja tez dolaczam sie do akcji. puszcze na pc 50 kont i na dedykach po 50.

a jak puszczacie na pc to odpalajcie cos na zmiane ip TOR itp

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Sam gram na pl3 i wystarczy zaledwie pare stateczków na którejkolwiek z map a wszystko siada i podobnie jak wczoraj biały ekran po zalogowaniu :rolleyes: wystarczy, że każdy user kbota o danej godzinie i w danym dniu zacznie pingować dany serw i wierzcie mi, że pierdolnie moment -.- poczytajcie sobie o botnetach, to mniej więcej to samo a znacznie lepszy efekt bo po co tworzyć X kont, które niewiele wymuszą na serwie jak każdy na te pare minut może jebnąć max łącze, które jak wiadomo są coraz szybsze a amigi DO już od dawna nie modernizowane tylko przez sam BP rozdupczane <_<

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Sam gram na pl3 i wystarczy zaledwie pare stateczków na którejkolwiek z map a wszystko siada i podobnie jak wczoraj biały ekran po zalogowaniu :rolleyes: wystarczy, że każdy user kbota o danej godzinie i w danym dniu zacznie pingować dany serw i wierzcie mi, że pierdolnie moment -.- poczytajcie sobie o botnetach, to mniej więcej to samo a znacznie lepszy efekt bo po co tworzyć X kont, które niewiele wymuszą na serwie jak każdy na te pare minut może jebnąć max łącze, które jak wiadomo są coraz szybsze a amigi DO już od dawna nie modernizowane tylko przez sam BP rozdupczane <_<

Ja też gra,m na pl3,niech puszą na piratach tam to dopiero lagi :)

Opublikowano

"Polecą bany na podstawie IP graczy" Ok teraz wyjaśnij na chłopski rozum jakim sposobem ? Bo chyba nie masz zielonego pojęcia stary. Otóż zapewniam Cię że nie ma takiej możliwości.

Hmm, jest taka możliwość.

a czemu maja cofac serwery? nic takiego sie nie stalo tylko gra nie dzialala kilka h i tyle, nikt nic nie stracil, no chyba ze mhh ale to moga zrobic w kazdej chwili

Bo jest 65 milionów użytkowników?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm, jest taka możliwość.

Bo jest 65 milionów użytkowników?

Tak jest taka możliwość tylko i wyłącznie z nakazem prokuratora innej możliwości nie ma.

bugpointblack.png

Opublikowano

Tak jest taka możliwość tylko i wyłącznie z nakazem prokuratora innej możliwości nie ma.

Hmm, i myślisz, że firma BP nie poszła by z tym do sądu?

Nie zdziwił bym się zbytnio.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

może sobie coś pomyślicie ale oni mogą iśc nawet z botem do sądu lub z takimi którzy je używają ale raczej nie pójdą tym bardziej że użytkowników TROCHĘ jest :)

Opublikowano

A co ma do tego prorok ?

BP doskonale się orientuje z jakiego IP gracz się loguje, wystarczy odpowiednio przefiltrować logi/bazę i zebrać adresy IP, z których założono kilka kont. Dla paru typa kilka godzin pracy.

Wszystko wyjaśni nadchodzący tydzień, BP na 100% zareaguje na ostatnie wydarzenia.

Opublikowano

ENG

Ok people, NOW WE START AGAIN!, use your accounts to bot on these two servers: GERMANY 1 and GLOBAL EUROPE 1 !!!

Remember, the GERMANY 1 accounts are still in the 24 hours of TRIAL/demo time frame. Probably you allready have them saved on your KBot, just run them again.

PL

Zaczynamy jeszcze raz, użyjcie waszych botów na tych dwóch serwerach: Niemcy 1 i Globalnym 1.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

ENG

Ok people, NOW WE START AGAIN!, use your accounts to bot on these two servers: GERMANY 1 and GLOBAL EUROPE 1 !!!

Remember, the GERMANY 1 accounts are still in the 24 hours of TRIAL/demo time frame. Probably you allready have them saved on your KBot, just run them again.

PL

Zaczynamy jeszcze raz, użyjcie waszych botów na tych dwóch serwerach: Niemcy 1 i Globalnym 1.

oby sie udalo ;] ciekawe czy wszystkie serwy pójda jak wczoraj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...