Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][AKCJA] *The Players Strikes Back*

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bądź co bądź panowie powiem tak. Akcja udana po chuju fest :D

Co do BP w dupie mieć ich kary, akcja lepsza niż z ACTA bo nikt nie marzł z flagami pod siedzibą BP.

Kolejne atrakcje dla naszego DO wkrótce.

A teraz proszę o kontakt PW osoby bardziej zaangażowane w nasz strajk :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

kurwa mać pisane było milion razy że to nie darkorbit strona te .com.pl tylko jakiegoś typa. Upośledzeni jesteście czy czytać nie potraficie? Nie ogarniam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Serwery działają.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Już problemy macie ? A ja mnie nie było bo żem na winie byłi chuj , ale jebać ich w pizdu najwyżej bugpoint pierdolnie , mam wyjebane na nich , panowie dawać info na pw kiedy następna akcja to jak nie będe pił to napewno będe , rozkurwiać te dziwki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i wyjebane

Opublikowano

Lepiej nie ryzykować włamywać się bna serwer, moim zdaniem za duże ryzyko, przeciążtc serwer to jedno a włamanie to juz co innego, coś czuje że bp zaostrzy karanie;/

Wiedziałem, że tak się to skończy. Teraz dopiero wpadłeś na to, że BP zaostrzy karanie??!! Jeśli oni się ogarnęli w czasie i w ramach kontrataku przejęli ponownie bazy sql ibota i wreszcie kbota to wszystcy mają bana w nagrodę za dzień, dwa lub może tydzień.

Polecą bany na podstawie IP graczy. Wystarczy zamulić ich serwery w czasie mhh ale teraz przesadziliście.

Opublikowano

akcja nawet spoko gdyby nie pewien ważny minus....

DO już działa a KBot stoi....

i jestem w dupie bo urka teraz potrzebna:(

PL2 VRU

Opublikowano

Serwery siadły znowu.

Co do UP 2x A chuj z ich wynagrodzeniami, banami i chujami. Wiesz ile oni kasy sa w plecy przez to?!

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

kurwa to są pierdolnięci ludzi :D

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Podobno cofną stan serwerów do wtedy, kiedy robili ostatnią kopię zapasową.. tak jak to było przy błędzie z poważaniem.

Opublikowano

Wiedziałem, że tak się to skończy. Teraz dopiero wpadłeś na to, że BP zaostrzy karanie??!! Jeśli oni się ogarnęli w czasie i w ramach kontrataku przejęli ponownie bazy sql ibota i wreszcie kbota to wszystcy mają bana w nagrodę za dzień, dwa lub może tydzień.

Polecą bany na podstawie IP graczy. Wystarczy zamulić ich serwery w czasie mhh ale teraz przesadziliście.

"Polecą bany na podstawie IP graczy" Ok teraz wyjaśnij na chłopski rozum jakim sposobem ? Bo chyba nie masz zielonego pojęcia stary. Otóż zapewniam Cię że nie ma takiej możliwości.

bugpointblack.png

Opublikowano

a czemu maja cofac serwery? nic takiego sie nie stalo tylko gra nie dzialala kilka h i tyle, nikt nic nie stracil, no chyba ze mhh ale to moga zrobic w kazdej chwili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...