Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][AKCJA] *The Players Strikes Back*

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Aleś ty inteligentny.. Acta cenzurują wszystkich..

Ale i tak dobrze że były te ataki przynajmniej BP nie będzie się "owalać" w robocie tylko się za to raz dwa wezmą.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BP ma na wasze bocenie wyje*ane , poczytajcie w wolnym czasie o serwerach BP , pewnie słabego VPSa te boty nie obalą , bo pomyślcie racjonalnie jak i tak już tyle graczy jest to co zrobi te 500 graczy ? Nic.

Opublikowano

Tak niby te ataki nic nie dają botów ale serwer zostaje obciążony a w tedy atak DDoS ma łatwiej zaingerowac w życie serwera. A ty NoobKiler to chyba za bardzo nie ograrniasz tego. DlaczegO z UG cb wyjebali??

A codziennie na tym serwerze lata 6000 osób, wielka róznica tysiak w tą czy w tą :P

A w UG chyba mają jakiegoś proroka, bo wyjebali mnie za to co miałem zrobić za parę dni,

co w sumie było konsekwencją wyjebania mnie bez powodu, czyli upublicznić parę bugów.

A na serio nie pisz tam podania, oni gówno tam mają, zostaniesz tam góra miesiąc po czym

jak nie przyniesiesz kolejnego buga, dostaniesz perma na forum i tyle ci z UG było.

Popytaj ludzi którzy tam byli, mało zachwala to miejsce. Do UG dołącza się bardziej dla

samego faktu, że tam jesteś, bo wydaje ci się wtedy, że jesteś kimś lepszym od innych,

co też jest bzdurą, bo jak pisałem. W UG jest coś fajnego tylko gdy jakiś idiota przyniesie

im to na tacy, który często zostaje wywalony po krótkim czasie bycia w nim.

Dlatego też byłem przeciwny powstawaniu UG na MPC, za 2 razem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A codziennie na tym serwerze lata 6000 osób, wielka róznica tysiak w tą czy w tą :P

A w UG chyba mają jakiegoś proroka, bo wyjebali mnie za to co miałem zrobić za parę dni,

co w sumie było konsekwencją wyjebania mnie bez powodu, czyli upublicznić parę bugów.

A na serio nie pisz tam podania, oni gówno tam mają, zostaniesz tam góra miesiąc po czym

jak nie przyniesiesz kolejnego buga, dostaniesz perma na forum i tyle ci z UG było.

Popytaj ludzi którzy tam byli, mało zachwala to miejsce. Do UG dołącza się bardziej dla

samego faktu, że tam jesteś, bo wydaje ci się wtedy, że jesteś kimś lepszym od innych,

co też jest bzdurą, bo jak pisałem. W UG jest coś fajnego tylko gdy jakiś idiota przyniesie

im to na tacy, który często zostaje wywalony po krótkim czasie bycia w nim.

Dlatego też byłem przeciwny powstawaniu UG na MPC, za 2 razem.

Hmmm , w takim razie kto tam "adminuje" ? Przecierz kamieniarz tez nie jest jakims super bugerem , i nie za wiele robi a jakos tam sie trzyma.

Opublikowano

Akcja jest chujowa, dalej coś próbują ludzie, ale to już nie to co 1 dnia.

Hmmm , w takim razie kto tam "adminuje" ? Przecierz kamieniarz tez nie jest jakims super bugerem , i nie za wiele robi a jakos tam sie trzyma.

Hmm, może koniec offtopu na ten temat, a kamieniarz jest / był tam moderatorem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja jadę cały tydzień po 5 godzin dziennie i ani jednego warna lub bana więc mam ich gdzieś

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

heh no wiesz ja mam nowe konta zakladane po ostatnim banowaniu wiec jak cos to perm i nie wiem czy opaca sie wlaczac bta bo perm moze byc a szkoda by bylo bo juz mam tam po kilkanascie laserow i oslon najlepszych i po 8 pp gdzies;/

Opublikowano

Hmm, to było 6 miechów temu.

ja jadę cały tydzień po 5 godzin dziennie i ani jednego warna lub bana więc mam ich gdzieś

Jak nie dostałeś, też dostaniesz niedługo.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...