Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i chuj z tego, jak admin kurwa nic nie ogarnia! Jak on chce serwer zrobic w 1 osobe?! A ty sqnk mozesz mi possac.

Opublikowano

ja rowniez podziekuje, serwer git tylko ze wkurza znikanie itemow i to logowanie

Jak serwer git ze znikającymi itemami to naprawdę propsy.

Dziwi mnie fakt ze tu aż 32 strony się uzbierały jak serwer od pierwszego dnia niestety skazany był na takie działania.

Opublikowano

No i jest wyczekiwany ON ;]

zmiana systemu 8.2 na 7.2 przebiegła pomyślnie

Strona uruchomiona godz 12:25 08.02.2012r

Ch1 ON

Postacie jak i konta są na miejscu

I przepraszamy ze tak długo to trwało az 2 dni

ważne ze działa i nic się nie uszkodziło przy wymianie

on? no chyba nie on. omg jak do konca ogarniesz serwa to daj znac a nie noobisz ;/ taka prawda.. serwer dobry a kur.wa ciagle off

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Jak serwer git ze znikającymi itemami to naprawdę propsy.

Dziwi mnie fakt ze tu aż 32 strony się uzbierały jak serwer od pierwszego dnia niestety skazany był na takie działania.

zjebie chodzilo mi o to ze SERWER GIT poniewaz wszystko jest na nim cacy.. ceny, ulepszacze, bronie.. a nie kurwa idioto to ze sie psuje.. wiec morda gownozjadzie

Opublikowano

a może to zabezpieczenia ? tak sie działo na serwie innym jak zabezpieczenia nie takie jak trzeba byly i wylaczali /crashowali serva i logowanie w końcu się wzieli za to i był normalny

Opublikowano

Z wyniku przeciazenia naszych serwerow narastajacych sie ze strony serwerowni najblizszym czasie zostanie wymieniony sprzed na inny hostig W ciagu 7 dni bedzie nowy serwer z lepszymi parametrami . Postacie i konta beda zapisane Nowy Serwer z nowymi parematrami Procesor Intel i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz Pamiec operacyjna 24 GB Postaramy sie jak najszybciej Uruchomic Nowy Serwer. Za Wszelkie klopoty przepraszamy

Opublikowano

on? no chyba nie on. omg jak do konca ogarniesz serwa to daj znac a nie noobisz ;/ taka prawda.. serwer dobry a kur.wa ciagle off

He raz jest raz nie kur... to jakaś chyba ściema.... moim zdaniem chu... z tego będzie tylko szkoda czasu

I Znowu logo padło Zostaniesz połączany z serwerem i pozostaję tylko całować klamkę do ponownego otwarcia

noizer.jpg
Opublikowano

A co ze znikającymi itemami ? Wczoraj wychodzę z gry wszystko pięknie na koncie dziś wchodzę nie ma trytona +9 i hełmu na 41 +8 .... jak nie odzyskam itemów to do widzenia...

2mfktbn.jpg
Rekrut
Opublikowano

Co za pojebany serw . Logowanie caly czas pada. Niech sie za to wezma bo nikt nie bedzie gral na tym priv.

Opublikowano

Co za pojebany serw . Logowanie caly czas pada. Niech sie za to wezma bo nikt nie bedzie gral na tym priv.

Chłopie musisz przeklinać ?

Postaraj się zrobić swój , że mają kilka problemów to już stwierdzasz , że serwer jest "pojebany" ..

ciekawie czy tak wszystko interpretujesz ..

Dajcie ekipie trochę czasu a naprawi te błędy ..

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...