Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie co, ogarnijcie wszystkie bugi, wprowadźcie ew. poprawki oddajcie sm i wystartujcie na nowo, bo przyszłości ten serwer już nie ma.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Niestety się zawiodłem, wydawał się bardzo dobry lecz jest pełno rzeczy do zrobienia .

Polecam wyłączyć serwer na okres 7dni - otworzyć betę zamkniętą dla max 20 osób wyłapać jak najwięcej bugów, a następnie otworzyć betę otwartą ;-)

Opublikowano

ja już kończe z privami ...nikt nie umie porządnego priva postawić ...postarać się miesiąc pozmieniać baze a nie kurwa na łatwizne gotowce postawic i minimum edycji to jest kur żałosne aby strata kasy i czasu na serva...mi szkoda kasy na serva a sponsora nie mam ale jeżeli bym miał to bym się kur...postarał nad tę jebaną bazą danych żeby się jak najlepiej grało...kd? +5 max to jest klasyka i tak powinno być eq smoka? branza buty naszyjnik to max po ch jakies hełmy tarcze czy co może jeszcze dodajcie wszystkie zbroje od szmaragdów po złote hwangi!? kończe z privami i zaczynam na metin2 us...tam już mam dobrego chara 35lvl i zaczynam dropienie kasy na eq...zapraszam na 15661977 jak ktoś chce wspólnie grać na us...aura 1kk tam polecam kur grać a nie te popier..privy ...privy tylko chińczycy umieli zrobić fajne! tylko mieliśmy nie raz lagi bo nie mieli takiego sprzętu żeby tak daleko od hostera grać... więc zapraszam na gg i do gry na us...tyle z mojego pkt wiedzenia mam wyje..na privy.. a na globkach chociaż coś się zarobi ^ dziś sprzedałem np na pl 14KD za 50zł pozdro na razie: )

Opublikowano

zmiana systemu 8.2 na 7.2 przebiegła pomyślnie

Strona uruchomiona godz 12:25 08.02.2012r

Ch1 ON

Postacie jak i konta są na miejscu

I przepraszamy ze tak długo to trwało az 2 dni

ważne ze działa i nic się nie uszkodziło przy wymianie

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Logowanie padlo;/ chyba;/

Wrecz Zajebiscie dzien off i 1h on i kurwa co to ma byc jpdl inaczej sie tego nie da powiedziec Kurwa!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja już mam kompa poczyszczonego z klientów,luncherów i wszystkiego co związane z MT2 i szybciej nie wchodzę na serw niż po 2 tygodniach jego istnienia,a teraz udaje się w strone małęgo domku gdzie z małego kraniku zostanie wlany smaczny ciemno-złoty trunek chmielowy poprawiający humorek

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Kurwa jedno mnie dziwi ze mimo tylku offek gracze byli a gm nw czy wgl zrobil cos z tym serwerem ze off bylo bo jak widzimy dalej jest Chuj , mogl zatrudnic technika zrobil by to raz a pozadnie a tak to znowu jeden wielki Chuj...

Opublikowano

Cyrk z logowaniem, trwa dalej. Easy, ogarnij to do cholery...

Serwer: oMetin2.pl

Nick: Franz

Lvl: 89+

Królestwo: Jinno

Gildia: Funfle <3

Opublikowano

Ogólnie ja napiszę tak.

Serwer poniekąd ma swoje wielkie + jak i wielkie minusy !

+ :

- oczywiście zarąbisty serwer w postaci expa,dropu itp.

- dobrze przemyślane bronie , zbroje itp.

- mili ludzie , fajna atmosfera.

- :

LOGOWANIE OFF

Dziękuje dobranoc : *

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...