Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer fajny gralem ale drazni mnie ze raz dziala raz nie wczoraj pol dnia off teraz tez nie moge wejsc a na stronie pisze ze on-line

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team nie ogarnięty...powinien dać znak co jest z serverem czy jakieś update większe czy może włamka i się przyznać nie chcą ,...nie wiem czy zagram ! czekam już tyle na porzadny serwer taki jak febemt2 trudny bez kur navi...kto wymyślił tyle tych broni i zbroi to przesada nie ma to jak kiedyś stal= mini hw= i hwang i tyle! to było najlepszym rozwiązaniem ale już chyba nigdy nie powstanie taki serwer jak ZZYOK.CN!!!!

Opublikowano

Jaki shit wgle. Ile ten GA ma lat? Powinien postawić, jeden stabilny serwer a nie robić nadzieje i oszukiwać userów. Liczę na rekompensatę ze strony GA.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

pogralem wczoraj 1,5h wbilem 2lvl(89) i logowanie padlo;/

dzwoncie do gm piszcie sms niech da jakies info czy wgl on bedzie

Opublikowano

Hmm ja mysle tak: zeby zrobic tego ostatniego hwang-a to trzeba by bylo dlugo.... kase dropac powinno byc tak ze all hw robi sie latwo tylko ten ostatni ciezko bo watpie ze ktos bedzie mial tego oto hwanga chyba ze is albo gm da za 99lvl moja propozycja kto jest Za Pisac.

Opublikowano

CH1 działa został wrzucony skrypt odnawiajacy co 1 h

edit

technikiem serwera jestem tylko ja i nie szukam zadych co wcześniej pisali na mpcforum

moje dane gg czy cos nie udostępniam na forum

maxresdefault.jpg

Gość koxxxik12
Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada wbije i dam edita prezka 8/10 stronka 9/10

Opublikowano

serw to nie wypał jak włączą 4 kanały to sie lognoć nie da

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

TO bardzo fajnie .Taki fajny serwer a nawet nie da sie pograc z 1h.Jak wrescie mozna bylo grac to teraz znowu niemoza .Juz niewiem czy sciagac clienta ;/ bo moze jest juz off 4ever.

Opublikowano

z tego co widać , chuj z serwera !

bo ;

-logowanie ciągle pada

-Znikające itemy ! mialem 15 all perel , zachwile lekki lag i znika all !

-Brak zainteresowania serwerem przez GA ...

Podstawą serwera jest dobre oprogramowanie i sprzęt , a nie kurwa Truciaki+ 9 w iS ! ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z tego co widać , chuj z serwera !

bo ;

-logowanie ciągle pada

-Znikające itemy ! mialem 15 all perel , zachwile lekki lag i znika all !

-Brak zainteresowania serwerem przez GA ...

Podstawą serwera jest dobre oprogramowanie i sprzęt , a nie kurwa Truciaki+ 9 w iS ! ....

Serwer musi za coś się utrzymać a co do logowania , to będzie naprawione wszystko.. Nic ci nie zniknęło i nie pier*****, GA siedzi cały czas na TS i cały czas coś robi.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...