Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe by Eskadra v2 [1.1][Bukkit 1.1-R3]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wspaniale pliki serwerowe. Tylko mam jeden maly problem. Moge dodawac tylko do rangi Admin.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze zle wpisujesz nazwy rang , - dostepne nazwy masz - Wlasciciel , Moderator , Admin , Szeryf , Gracz , VIP

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Wpisuje te które wlasnie wymieniłeś, ale żaden mi nie dziala oprócz admina

Opublikowano

@up setrankpex nie wspolpracuje z GroupManager tylko z PermissionsEx.

@@up jaka wersje Bukkita masz ? testowalem na R3 i R4 i wszystko smiga jak nalezy wiec to nie wina plikow :/

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Jak dodasz CommandBooka bedzie sie gryzl z Essentials , a jesli dodasz a usuniesz essentialsa to bedziesz musial przerobic cale permissions .

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

a jak np zebym so dal kase to jaka komenda?

Pomogłem daj like :>>>
Jeśli ty mi pomogłeś na pweno dam ci like nie martw się :>>>

Opublikowano
SetRankPEX? uważasz ze komenda /manuadd nick grupa jest trudniejsza od /setrank group grupa user add nick ? Chyba ci się synek w dupie poprzewracać :D

Zamiast zabierać się za robienie nikomu niepotrzebnych plików zabrałbyś się za lekcje czytania ze zrozumieniem i pisania po polsku :) Kolega wyżej napisał: " (...)i dał jakieś proste pluginy dla początkujących np SetRankPEX." więc radzi dodanie łatwiejszych komend dla PermissionsEx :) Zanim się wypowiesz co do mojej wypowiedzi to dobrze się zastanów :)

@42kokos

Musisz napisać to w 2 linijce na tabliczce ( chyba że nie ma FalseBook'a to najpierw go wgraj)

@agua

/money set nick kasa

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

AHHAHAHAHA :D dobre ^^ kolejny... a już myślałem ze 1 dzień bez nuuba będzie :D

może i źle zrozumiałem aöe po co w ogóle tak papę drzesz jakbym ci ojca "taczkom przejechol"

niepotrzebne pliki-hmmmm wiec czemu tak wielu osobom się przydały? isa zadowolone?

Zajmij się ty za to co powinieneś bo zaczynam sadzić ze zamiast "Postmaker "SpamBot" powinieneś mieć .

A co do lekcji to kolego chyba sam zacznij uczęszczać , ja skończyłem szkole i zarabiam na życie pracując a nie siedząc bezczynnie przy komputerze jak ty.

PS: jak nie wiesz to się nie odzywaj.

nie /money set tylko : /eco give nick ilość

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Widzę, że polska wieś nie jest Ci obca i piszesz z komputera w remizie. Wszak praca na roli to też praca, dobrze mówię? :) Tak coś czuję, że zarabiam więcej 'bezczynnie' jak to napisałeś siedząc przed kompem, niż Ty po skończeniu szkoły. Ten dział tego forum nie jest po to żeby się chwalić kto ile zarabia, tylko żeby wypowiadać się w temacie modingu Minecrafta. Za mój błąd przepraszam bo z przyzwyczajenia pomyślałem o iConomy :) Gdybym mógł choć troszkę zniżyć się do Twojego poziomu to może te obrazy by mnie uraziły ale inteligentni ludzie nie zwracają na to uwagi :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

@up Dziecko , więcej nie mam do powiedzenia . Nie jesteś tu mile widziany.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

plugins/essentials/config.yml ----> zjedz na sam dol i z edytuj powitanie.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

U mnie serwer nie działa mam 64 bitowy i mam jave 6 czemu u mnie serwer nie działa jak mam zrobić żeby za działało .

post-505076-0-99766900-1329134198.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...