Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs, the Hexplosives Expert

Kamyfeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ziggs jest op i nikt mi nie wcisnie ze nie wiezy w postaci op bo sa postacie ktore robia tony dmg z 1 skilla a sa takie ktore takich rzeczy nie robia a sa zaliczane do tego samego typu postaci. ziggs ma za duzy zasieg z Q wali z kilometrow tony dmg , W za mocno go odwala przelatuje przez sciany , E rozpryskuje dosc duza ilosc tych minek i robia calkiem niezly dmg dlatego wrodzy musza jakos to omijac , o ulti nie wspomne bo to masakryczna przesada pasyw tak samo...

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Camy Tak op ale nie ma szans z typowymi dps'ami np Master Yi,Xin,Sion,Nasus ;]

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Camy Tak op ale nie ma szans z typowymi dps'ami np Master Yi,Xin,Sion,Nasus ;]

tylko ze ziggs to postac na mida a nie na top /bot
Opublikowano

tylko ze ziggs to postac na mida a nie na top /bot

ale gdy jest tf to wszyscy sie spotykacie...

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Dostanie nerfa? no nie wiem jakos nocturne nadal jest dobry i jeszcze nie dostal (moge sie mylic

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Beka z dzieciaków, które się jarają na potęge tym chomikiem.

Mnie osobiście rozczarowała ta postać, znowu beznadziejne powtarzające sie skille.

Powtarzające się skille?

Czyli co?

Q Oryginalne(podobne do mao ,ale tylko podobne)

W Oryginalne(żadna inna postać czegoś takiego nie ma)

E Oryginalne

R Lekko podobne do ulti gp , lecz jego R zadaje większy dmg + trafia w każdego

@Up

Noct dostał b. dużo nerfów od wyjścia.

Opublikowano

Grałem tylko z jednym Ziggsem który grał po ludzku tj. nie miał ujemnych statów i był pro bo z ulta zjeżdżał 1/3HP. Reszta to takie n00by że szkoda gadać. Jak się feednie to ładnie ciśnie ;) no ale kto nie jest pro-elo koksem jak się feednie? :D ja osobiście postać kupię chyba za RP.

Moim zdaniem nie ma OP champów. No ale jeśli już w ogóle miałbym kogoś typować to Sivir przed nerfem i Heimer. Bez feeda tymi postaciami można grać normalnie.

Opublikowano

Ziggs jest pod AP to jest oczywiste, nie wiem gdzie wy gracie ale ja na każdym lane dobrze nim gram o.O, ale szybko pada jak go się wkońcu złapie.

Build mam taki:

Doran

Maga

Rylai

Void Staff

Rabadon

Rod of Ages

Nie ma co go nerfić, postać jak postać, OP nie jest moim zdaniem

fs.png

Opublikowano

Ziggs jest pod AP to jest oczywiste, nie wiem gdzie wy gracie ale ja na każdym lane dobrze nim gram o.O, ale szybko pada jak go się wkońcu złapie.

Build mam taki:

Doran

Maga

Rylai

Void Staff

Rabadon

Rod of Ages

Nie ma co go nerfić, postać jak postać, OP nie jest moim zdaniem

taka rada radze RoA robić na początku ze względu na passyw bo pod koniec gry nie ma sensu i już lepiej drugą rylaie zrobić albo rabadona kolejnego .

NJxbd4x.png

Opublikowano

taka rada radze RoA robić na początku ze względu na passyw bo pod koniec gry nie ma sensu i już lepiej drugą rylaie zrobić albo rabadona kolejnego .

@własnie teraz se troche zmieniam build, przetestuje LIch Bane, a dzięki za rade z RoA, wcześniej go pośrodku składałem ale potem na koniec,

fs.png

Opublikowano

Grałem przeciwko Ziggs'owi to nie jest aż taki OP. Shyvaną dawałem mu radę, lecz nie zmienia faktu, że ulti jego jest super :D

Wróciłem ;]

Opublikowano

Grałem przeciwko Ziggs'owi to nie jest aż taki OP. Shyvaną dawałem mu radę, lecz nie zmienia faktu, że ulti jego jest super :D

Na midzie tą Shywanna byleś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...