Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs, the Hexplosives Expert

Kamyfeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No po zapowiedzi postac wydaje sie bardzo fajna :D jej ult lika a gp boss ; ooo

Ale ja jak kolega up poczekam jak bedzie w rotacji albo poczekam na opinie kogos kto go kupi : d

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żeby ktoś później nie płakał, że nie jest op,że tylko tak widać na prezentacji:

Gameplay z... US? Dodany dziś

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Champion mocny, ale nie OP. Jak w ogole mozna twierdzic, ze postac jest OP po zobaczeniu filmiku, na ktorym nafeedowany Ziggs rozwala Malaha z kitowymi itemami i lvl'em mniejszym o 5? Tak wlasciwie, to mam juz dosc tych nowych champow. Ciagle tylko AP. Chyba LoL zmieni nazwe na League of Mages

7m9a.png

Opublikowano

Bo ma słabe przeliczniki. Tylko ulti i Q ma poważniejszy dmg.

To wszystko dlatego, że jego siłą nie mają być OP obrażenia, a zasięg.

850,1000, 900, 5300 to wcale nie jest mały range.

Dobrze grany Ziggs potrafi kontrolować lane. On ma za zadanie outfarmić wroga.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nazbieram sobie na niego i zobaczę czy warto było.Chociaż jestem przeciwnie nastawiony do niego, kolejna postać AP a dobrego AD to nie chce im się robić...

Opublikowano

Grałem dzisiaj przeciwko ziggsowi i co? Ale mi op haha -.- luxem składałem go na ulti + stun -.- gdy on miał 15 lvl ja 11 :D Pod koniec on miał 2/15/17 staty a ja 13/3/31 -.- więc kolejny fail z tymi waszymi komentarzami "OP zaraz go kupie" itp

Opublikowano

Ja gram ziggsem i jakoś dobrze mi idzie 14/3/7 18/1/10 jak się ogarnie oczywiście, że widzieliście jakiegoś noobka to nie znaczy, że chemp jest blee.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Postać jest dobra, ale nie jest OP.

Jeżeli nie ma się regeneracji many to nie można nawet farmić/outfarmić wroga.

R jest bardzo mocne, nieogarnięty przeciwnik może się nawet nie zorientować kiedy zginął.

Pierwsza gra? Dziś go zakupiłem, zagrałem... Na rozpoczęciu zostałem wyzwany od noobów, bo gram Ziggsem... Potem się już nie raczyli śmiać, bo miałem 15/0.

Polecam kupno zanim go znerfią.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ziggs kozacki.

Combo walisz i gościa nie ma :D przy tym skill do uciekania.

Też polecam go kupić zanim go znerfią :)

Opublikowano

Grałem dzisiaj przeciwko ziggsowi i co? Ale mi op haha -.- luxem składałem go na ulti + stun -.- gdy on miał 15 lvl ja 11 :D Pod koniec on miał 2/15/17 staty a ja 13/3/31 -.- więc kolejny fail z tymi waszymi komentarzami "OP zaraz go kupie" itp

Okay od kiedy Lux ma Stuna myślałem że ma snara ale co ja tam wiem

On jest jak vlad początki słabe potem tylko lepiej =)

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Mam już go i bardzo dobrze się sprawuje buildem pod gragasa

http://www.mpcforum.pl/topic/381152-build-gragas/

dobry dmg i nawet dobry do ucieczek dzięki skillowi Ładunek Kumulacyjny łatwo zabic z ulti, które ma mardzo duży dmg prawje jak lux dzieki Hextechowe miny można troche zbic komuś hp a bombą, która odbija się trzy razy można bic jak ktos stoi pod wierzą. Moim zdaniem bardzo dobra postac i opłaca się kupic.

Opublikowano

kurde, właśnie miałem cię zjechać .. bo przecież lux ma snera a nie stuna...ale forever211 mnie uprzedził..nie mylcie tych pojęć bo to są 2 różne rzeczy... Stun to to ze niemoze chodzic, ataować, uzywać skilli.. itp. a sner to tyylko to ze nie moze uzywac skilli teleportujacych sie ( unieruchamia ).

Jak dla mnie każda postać jest op.. tylko trzeba nauczyć się grać:]

Każda postać jest lepsza w czymś innym, wiec nie gadajcie że żadna posrtać nie jest op, bo to każda posać jest op. Tylko trzeba ją wyczuć :D

beznazwy3mg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...