Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs, the Hexplosives Expert

Kamyfeek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetna postać. Fakt, że umiejętności są skillshotami powoduje, że będą mieć zapewne świetny dmg.

No i do tego to ulti. : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ulti podobne do Ulta GP :) Lubie grać GP więc to jest duży plus dla mnie :D Plus te miny, jest ich tam w chuj na tym polu co rzuci. Podoba mi się tez ta skacząca bomba :D No i będzie miał niezły system ucieczki dzięki temu skillowi co odpycha i wrogów i jego :) Same plusy minusów nie widzę :).

Opublikowano

Ale jego ulti - OP! To tylko kwestia czasu (moim zdaniem) kiedy dostanie nerfa. A tak poza tym, strasznie mi się podoba :D

Wróciłem ;]

Arcymistrz
Opublikowano

Jest tak op że aż mi się nie chce grac jak bedzie ktos go ogarnial :D

Musze go kupic nawet jak nerfa dostanie to i tak moim zdaniem bedzie super postacia

ALe tak jak byl komentarz pod prezentacja niech zrobia supporta ...

Ps.

Mi się zdaje ale czy on nie będzie dobry na jungle (trudny) dzięki tymi swoimi bąbkami ?

Opublikowano

ulti op, na przedstawieniu widać jakie dmg robi malphitowi, polowa samym ultem...

1. Był nafeedowany.

2. Na spotlightach zawsze postacie wyglądają na op.

Jak narazie wygląda mi to na kształt cassiopei - ogarnięty będzie tworzył krwawe kałuże z przeciwników.

Opublikowano

1. Był nafeedowany.

2. Na spotlightach zawsze postacie wyglądają na op.

Jak narazie wygląda mi to na kształt cassiopei - ogarnięty będzie tworzył krwawe kałuże z przeciwników.

1. zadna postac nawet majaca full build dotychczas nie zabrala tankowi polowe hp 1 skillem >.>

2. prawda ale ta postac wydaje sie jeszcze bardziej op niz inne.

3 ja nic nie widze podobienstwa :D

Opublikowano

1. zadna postac nawet majaca full build dotychczas nie zabrala tankowi polowe hp 1 skillem >.>

2. prawda ale ta postac wydaje sie jeszcze bardziej op niz inne.

3 ja nic nie widze podobienstwa :D

Wyjdz z tej ciemnej dupy, i zauważ ,że on był nafeedowany jak jaierdole.

A malphite nawet 1 itema nie złożył.

Opublikowano

Jak wy możecie pisać, że jakaś postac jest OP????

Odkopcie sobie temat z Sejuani to zobaczycie wasz płacz jaka ona to będzie OP... a potem "sejuani to gówno, nie opłaca się kupować"..

+ każdy mówił, że odrazu nerfa dostanie... gzgz

Opublikowano

Osobiście lubię grać postaciami AP typu Brand czy Mordekaiser ale poczekam sobie 1 dzień i pooglądam filmy jak ludzie grają Ziggsem a dopiero potem kupie :D Nie wiem dlaczego tak mam ale zawsze najpierw oglądam film a potem kupuje żeby dokładnie podpatrzeć skille :D

Opublikowano

Ja już mam 6300 i miałem kupić Vayne lub nocturne ale sobie poczekam na filmiki na youtube jak ludzie nim grają

Po spotlight widać że jest pro

Opublikowano

mi się osobiscię strasznie podoba na pewno go kupie:D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

ulti op, na przedstawieniu widać jakie dmg robi malphitowi, polowa samym ultem...

... Zobacz sobie jakie on itemy ma na spotlighcie : butki 20MPC pen, rabadon, rylai, hextech,i 2 doran ring , czyli ma 377 AP I zadał około 400-500 obrażen.. not bad

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Ja już uzbierałem 6,3k i myślałem że dziś już kupię Ziggsa a to jutro dopiero patch :<

Jak dla mnie Ziggs będzie pro champem ponieważ 1 skill CC + do uciekania, 2 skille którymi można harasować z daleka i ulti :)

btw. jego ulti jest podobne do Pantheona a nie do GP :P

Opublikowano
1. zadna postac nawet majaca full build dotychczas nie zabrala tankowi polowe hp 1 skillem >.> 2. prawda ale ta postac wydaje sie jeszcze bardziej op niz inne. 3 ja nic nie widze podobienstwa :D

To Phreak mistrz idiotyzmu ma 11lvl gdzie malphite ma z 5 norma u niego + ma full itemki i pokazuje na spotach jakie kozackie są te postacie

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Beka z dzieciaków, które się jarają na potęge tym chomikiem.

Mnie osobiście rozczarowała ta postać, znowu beznadziejne powtarzające sie skille.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

To Pheak mistrz idiotyzmu ma z 11lvl gdzie malaphite ma z 5 norma u niego + ma full itemki i pokazuje na spotach jakie kozacie te postacie są

Ale za to twoja ortografia, i tok myślenia poraża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...