Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [Dedyk]

XYZINFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie myślicie, że to jest tak hop siup? Ku#$a postawcie włsnego dedyka zobaczycie ile jest z tym roboty, pierdzeliscie głupoty "oj nie zagram", a myślicie, że oni nie chcieliby żeby już był start? Zapłacili za to własne pieniądze więc tym samym im zależy, mała awaria, ale to niczego nie zmienia...

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pierdole gościu @UP

Jak zrobił bym serwer to najpierw bym go dokładnie przetestował itp po to były beta testy żeby wiedzieć co jest grane a nie promować że o 19:00 będzie serwer .

Przynajmniej jakieś wyjaśnienia się należą w kierunku graczy :>

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

ja pierdole gościu @UP

Jak zrobił bym serwer to najpierw bym go dokładnie przetestował itp po to były beta testy żeby wiedzieć co jest grane a nie promować że o 19:00 będzie serwer .

no dokladnie ...
Opublikowano

Ludzie myślicie, że to jest tak hop siup? Ku#$a postawcie włsnego dedyka zobaczycie ile jest z tym roboty, pierdzeliscie głupoty "oj nie zagram", a myślicie, że oni nie chcieliby żeby już był start? Zapłacili za to własne pieniądze więc tym samym im zależy, mała awaria, ale to niczego nie zmienia...

wychodzę z założenie że jeżeli się czegoś nie umie(nie wychodzi) nie robię tego- PROSTE

Opublikowano

ja pierdole gościu @UP

Dokladnie!!! Ja tez jak bym zrobil serwer posprawdzal all czy działa zrobił handlarzy ceny odpowiednie beta testy zeby znalezli bugi okreslonego dnia kiedy wszystko juz bedzie gotowe do odpalenia o jakiejs godzinie dal bym start zeby ludzie gotowali sie do gry potem rowno z jakąś godzinom bym wystartowal serwer proste i na temat a nie beda przeciągąc chuj wie ile moze nawet do kilku dni a ludzie którzy będą chcieli koniecznie zagrać zawiodą się na tym że im nie wypali z serwerem i kasa i serwer przepadna...

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

mi nie o to chodzi ... kiedy klikalem wyslij nic sie nie pojawailo tylko stronka sie caly czas ladowala ^^

To nie było do Ciebie..

Jak Ci się ładuje to poczekaj i albo się zarejestrujesz albo wywali Ci błąd ^^

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Opublikowano

omg : jak wam wyskakuje błąd to

login najlepiej 7 znaków

a hasło 8 znaków

mi tak konto zrobiło :X . Reszte wypełniacie jak chcecie . Proste ;P:D

Opublikowano

Zero odwagi ze strony Adminów zero danych o serwerze na tą chwilę . Nawet na forum wyłączyli SHOUTBOX żeby nie mogli " SPAMIĆ że serwer nie działa "

WSTYD NA SALI !

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

a jak ten server działa ??niech się ktoś wypowie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Narazie serwer wylaczony, wszyscy czekamy na oficjalny start

Czyzby konta z bety nie zzostaly wykasowane?

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Serwer wyłączony, a szkoda.. na stronie nadal widnieje jakiś błąd w dodatku zauważyłem, że ranking nie jest zresetowany..

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Opublikowano

Serwer wyłączony, a szkoda.. na stronie nadal widnieje jakiś błąd w dodatku zauważyłem, że ranking nie jest zresetowany..

o rankingu pisałem już chwilę temu, a wydaje mi się że taki rzeczy jak usunięcie kont z bety powinny być zrobione już dawno, poza tym niestety nikt z teamu nie raczy udzielić żadnej informacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...