Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [Dedyk]

XYZINFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serw stoii na jakiś gotowcach. Już widziałem prawie taki sam ser chyba to była fabonia. Też pełno bugów. Tamty serw działał kilka dni i to głównie w becie więc to pewnie ten sam tylko pod zmienioną nazwą

Ten serw stoii na jakiś gotowcach. Już widziałem prawie taki sam ser chyba to była fabonia. Też pełno bugów. Tamty serw działał kilka dni i to głównie w becie więc to pewnie ten sam tylko pod zmienioną nazwą

Teraz każdy serwer to gotowiec tylko wszystkich plików nie znasz. Co do prezki 8/10 do mojego ideału trudno. Ściągam serwa forum ok strona ok. a teraz co cb adam12345 tamten serwer to tamten ten to ten wiec nie p..... głupot, nie zagrałeś a już wiesz, a nawet jak już to nie możną stwierdzić serwera na podstawie prezentacji tym bardziej Beta tak samo jak po 30 sekundach gry na nim.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz każdy serwer to gotowiec tylko wszystkich plików nie znasz. Co do prezki 8/10 do mojego ideału trudno. Ściągam serwa forum ok strona ok. a teraz co cb adam12345 tamten serwer to tamten ten to ten wiec nie p..... głupot, nie zagrałeś a już wiesz, a nawet jak już to nie możną stwierdzić serwera na podstawie prezentacji tym bardziej Beta tak samo jak po 30 sekundach gry na nim.

Moge podać ci przynajmniej 4 przykłady że ten serw i tam ten to praktycznie to samo.

Ja nie mówie ze ten serwer jest kiepski czy coś bo grałem i moge powiedzieć ze jest OK :-)

Opublikowano

Wszystko wróciło do normy.

EXP , dmg ustawione jak wczoraj przepraszamy za błędy.

coś nie bardzo tak jak wczoraj, za spot w av2 był co najmniej lvl a teraz kilka %

Opublikowano

no właśnie to tylko beta to możesz dać max lvl zeby sprawdzic co gdzie i jak :/

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Hmm co do serwera to fajnie się zapowiada lecz ten pomysł z dropieniem magicznych to nie za ciekawy

I z tymi ulepszaczami ..

Mogło by być tylko np z stalki na HW ulepszacze itp , myślę że to by się graczom spodobało bardziej wtedy oczywiście to jest moje zdanie nie wiem jaki inni ;d

1337387465-U439531.gif

Opublikowano

Spokojnie po 23:00 Będzie chyba włączony ;]

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

hmm jak ktoś zrobi Launcher serwa to wejde ogarnąć . Na chwilę obecną bez launchera nie zagram . PW jak będzie launcher .

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie on?

50442140989713903247.png

Opublikowano

GA nie ma na GG nie wiem pewnie logo padlo a go nie ma i do rana raczej nie włączy ;]

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

Ta strona to na razie kompletny nie wypał .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Chłopaki spokojnie ;] Jak ma działać jak logowanie padło ? a do tego potrzeba HA a go nie ma na razie więc jak wejdzie będzie działać ;]

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

serwer niby spoko ale co z tego jezeli nie jest zadbany!!!! nikt o niego niedba nie zaglada sprawdzicz czy dziala glupie logowanie >przyklad mam taki ze od dnia 30 od godziny 13-14 logowanie niedziala a mamy juz 1 ,wtf?ga ogarnij sie !!! serwera nie polecam i ta opinie bede szerzyl wsrod metinowcuw pozdrooo

Opublikowano

Ile wam jeszcze pracy nad serwerem pozostało, poza wyeliminowaniem wszelkich bugów?

Albo inaczej, jest już przewidziany oficjalny start serwera?

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Na becie połowa ma lv połowa nie. Exp się buguje GA nic nie robi. Server do dupy i tyle.

sygnapacmaniek.png
Opublikowano

Ja podziękuje za ten serwer ale zmarnowałem tylko czas na niego. 1-szy dzień bety pociągnął ze 3h po czym całą noc i do popoludnia dnia następnego nie dało rady się zalogować, po "pracach technicznych" serwer odpalił z masą bugów (exp,sklepy,DMG mobów) zostało to niby naprawione ale HA nie dał rady z ustawieniem odpowiedniego expa co najmniej 15 razy zmieniał ale i tak albo cofało albo nie leciał, w końcu zdecydował się dać 150lv, zwołał wszystkich i może 150lv dostało z 10 osób po czym jak zwykle padło logowanie. Dziś chce wejść na serwer i sytuacja taka sama jak wczoraj działa niby 1 chanell jednak nie da się wejść do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...