Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [Dedyk]

XYZINFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta 1-2 dni licząc od odpalenia,,,,kiedyś ;]

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maszyna chyba nie uciaga 2 rzeczy naraz dlatego 5 min działa serwer 5 min strona i tak w kółko ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Co za ludzie ! Przez 3 ostatnie strony wyszyscy piszą, ze serwer off, i serwer niewypał.

po 1. Jak to kurwa może być niewypał, jak serwer jeszcze nie wystartowal?po jakiego chuja piszecie takie bzdety, a potem mówicie, ze nie ma w co grac ! Moze sami spróbujcie zrobic.

po 2. Troche cierpliwosci ! widocznie team ma duzo na glowie i starają się dopracować serwer, a co to za roznica czy zagracie na becie dluzej, badz krócej. I tak bedzie reset...Mi osobiscie prezka sie bardzo podoba, zagram na pewno.

5.jpg
Opublikowano

Co za ludzie ! Przez 3 ostatnie strony wyszyscy piszą, ze serwer off, i serwer niewypał.

po 1. Jak to kurwa może być niewypał, jak serwer jeszcze nie wystartowal?po jakiego chuja piszecie takie bzdety, a potem mówicie, ze nie ma w co grac ! Moze sami spróbujcie zrobic.

po 2. Troche cierpliwosci ! widocznie team ma duzo na glowie i starają się dopracować serwer, a co to za roznica czy zagracie na becie dluzej, badz krócej. I tak bedzie reset...Mi osobiscie prezka sie bardzo podoba, zagram na pewno.

Popieram.

Serwer jest spoko , prezka idealna . A wy nie umielibyście nawet takie czegoś zrobić ruszcie dupy z przed monitorów i zróbcie serwer który będzie 100% dopracowany bez żadnego buga !! Nawet " San ala Fubu" miał na serwerze ponad 20 bugów po wielo miesięcznym dopracowaniu .

Nie chce dostać warna więc serwer dobry to tylko beta ale nie mogę się doczekać Offical!

Na oficjalnej wersji zróbcie nową reklamę .

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Jak narazie wszystko wyglada dennie. Jakoś nie widzę jego przyszłości. Nawet wasz sponsor hostingu nie jest zadowolony ;d. Nie zagram, powodzenia.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

po co puszczać zbugowaną bete? wczoraj działał i wszystko było ok

beta jest po to zeby wylapać i odhaczyc wszystkie bugi, zeby pozniej ich nie spotkac na oficjalnym serwerze.

wyjdz z tego tematu lepiej, znawco

Opublikowano

beta jest po to zeby wylapać i odhaczyc wszystkie bugi, zeby pozniej ich nie spotkac na oficjalnym serwerze.

wyjdz z tego tematu lepiej, znawco

znawco przeczytałeś że wczorajsza beta tego serwera była w porządku?

Może źle mnie zrozumiałeś ale chodziło mi o to że wczoraj na becie tego serwera:

-leciał exp,

-sklepy zgadzały się z SS'ami w prezce,

-moby nie biły po 100k+ itp.

Dziś nagle jakiś prace techniczne które zamiast naprawić ewentualne błedy zwaliły niemalże wszystko.

Opublikowano

Ojć, ja również po wejściu na serwer zauważyłem bug na bugu.

Rozumiem, że od tego jest właśnie beta ale przed jej otwarciem tam mógł trochę po ogarniać.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Ten serw stoii na jakiś gotowcach. Już widziałem prawie taki sam ser chyba to była fabonia. Też pełno bugów. Tamty serw działał kilka dni i to głównie w becie więc to pewnie ten sam tylko pod zmienioną nazwą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...