Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Andelios [PL] [Dedyk]

SooP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rady Pustelnika dostępne tylko w IS

I to przesądziło o losie mojej gry tutaj ;D

Nawet na cholernym hardzie Nawie rady dropiły z szkatek a tu?haha ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to przesądziło o losie mojej gry tutaj ;D

Nawet na cholernym hardzie Nawie rady dropiły z szkatek a tu?haha ;D

Serwer musi się jakoś utrzymać. Akurat rady to dobry pomysł do IS-u. Nie jest to eq przynajmniej.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

nie powinno dropic z metinow w dt przed kowalem, lecz po kowalu powinno byc normalnie tak jak na pl`u a mianowicie: nie otwierasz skrzynek nie idziesz dalej i mozesz bic metki. jesli tak nie bedzie nie zagram tutaj.

Opublikowano

W is mniej więcej:

Pierścień Expa

Rękawica Złodzieja

Nowe Wierzchowce

Nowe Fryzury

Rady Pustelnika

Pakiety Dodawania Bonów (15szt)

Pakiet Zmiany Bonów (15szt)

I różne pakiety do expa np. pierścień expa,rękawica złodzieja,itp...

Pakiet Instrukcji. (55szt.) (tu do wyboru dla każdego skilla)

Serwer nie jest robiony pod IS, nikt nie każe kupować serwer jest w 100% darmowy, a IS dla osób chętnych.

Zobaczcie że nie ma żadnych ulepszaczy,zbroi, broni.

Opublikowano

proponuje dodać na start przez pierwszy tydzień drop szkat blasku a z nich np medale pelerynki po 10 czasem dodanie lub zmiana bonu

Takie drobnostki zachęcaja graczy

Kto grał na Evonis?

Na początku był to serwer zajebisty aure P robiłem 4 dni a jaki lans jak się wbiło

Tu ktoś wyśle SMSa i juz ma skille p ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano
Tu ktoś wyśle SMSa i juz ma skille p ;D

hmm.... no to pojechałeś...

Skile P za wysłanie sms popatrz co jest w is a dopiero mów.

Opublikowano

jakbys przeczytal wszystkie w.w posty to tam pisze cos takiego : sewery wystartuje o 19-20 clienta HA da 3godziny przed startem takze mysle ze zdazysz sciagnac.

Opublikowano

2r3z2o6.png

Dzisiaj podczas startu serwera, nie będzie dostępny Item-Shop,

chcemy aby każdy miał równe szanse.

System Ulepszeń, jest nie dopełniony.

Zapomniałem dodać:

Miecz Egzorcysty ===> Brzegowe Ostrze

Miecz Szponu Ducha ===> Święty Miecz

Opublikowano

SooP wezcie ten drop kd z bosow usuncie bo to chujnia straszna mam archerem albo innymi slabymi klasami pvm bosy ubijac z buta to jest bezsens...

z kad to wiesz na filmiku niema nigdzie

Opublikowano

SooP wezcie ten drop kd z bosow usuncie bo to chujnia straszna mam archerem albo innymi slabymi klasami pvm bosy ubijac z buta to jest bezsens...

Nikt Ci nie karze grać archerem... Każda klasa ma swoje minusy i plusy. Przestań już marudzić.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

archerem albo innymi slabymi klasami pvm bosy ubijac z buta to jest bezsens...

To sobie zrób woja do dropu.

Opublikowano

nie bede robil sobnie 20 postaci bo cos tutaj jest do dupy za przeproszeniem serwerow jest wiele wiec niewiem poco mam tutaj robic wiecej postaci i komplikowac sobie gre skoro moge isc gdzie indziej grac...

i odpuscie sobie spam typu to wypie**alaj z tad jak macie cos do powiedzenia to pw a nie spamujcie w temacie

Opublikowano

nie bede robil sobnie 20 postaci bo cos tutaj jest do dupy za przeproszeniem serwerow jest wiele wiec niewiem poco mam tutaj robic wiecej postaci i komplikowac sobie gre skoro moge isc gdzie indziej grac...

Archer to archer zawsze bedzie gorszy w pvm od innych postaci. Za to lepiej się sprawuje w czymś innym. Jak chcesz nim grać to raczej zawsze musisz zrobić sobie jakiegoś dropa. Nic tu nie jest do dupy.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz o tym, że istnieją marmury na których się najlepiej expi ninja:)

Opublikowano

jezeli chodzi o poli to sluchaj- na 1 poziomie polimorfii tez mozesz bic bossy tylko marmur bedzie trwal krocej [ sila ataku sie nie zmienia ] a jezeli chodzi o marmurki to jak juz bylo pisane wczesniej zostal zwiekszony drop marmurow.

EDIT: Up QuitS pokaz mi teraz jakiegos ogarnietego harda gdzie nie ma posranych broni na 10xxxxx lvl i 6/7 bonow ?? jezeli jakis hard bylby teraz dostepny to napewno juz bym na nim gral.

Opublikowano

Kamienie będą dropić z bossów oraz metków 75+.

Przepraszam wszystkich klient będzie trochę później. ponieważ strasznie muli mi neta, dzwoniłem już do dostawcy ale powiedzieli że nie mogą nic zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...