Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Andelios [PL] [Dedyk]

SooP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź się kurwa ogarnij przychlaście ,gorszego faszysty i męskiej dziwki nigdy nie widziałem.

Najpierw złapałeś haczyk na Akaint,potem na Lexalia robiłeś za wtyke weź zmień profesję.

Serwerowi życzę wszystkiego najlepszego. Mam nadzieję ,że wystartujecie i będziecie istnieli na rynku parę dobrych lat

Hajdaaa ; d Server Nie ruszy ;-D sam Kamil napisal

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jeszcze poczekacie na razie robię na hamaku bo nie mam ochoty się potem śpieszyć, jak skończę kupię maszynę, 3 dni beta-testów i ruszamy...

Nie długo informacje o postępach nad serwerem będą dostępny w moim profilu.

Opublikowano

Już raz mnie ten serwer zawiódł..

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Mnie też dlatego patrze na niego z przymrożeniem oka, jak wystartuje i będzie git to może zagram.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

SnooP daj ip Ts musimy pogadać

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jedyny prawdziwy, profesjonalny i stabilny hard to balmora i kazdy o tym wie, więc robienie jej konkurencji jest zgubne.. zacznijcie robic jakies mediumy i 4funy bo ostatnio tych hardów-niewypałów jest zbyt dużo, tak jak kiedyś 4funów -,- A teraz żadnego 4funa nie ma (bo xe-bug-noxa czy pa-noob-dory nie można tak nazwać a GladoR totalne dno 2000 osób ma 250lvl po miesiacu)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Informacja:

Ten serwer nie wystartuję, robię nowy i dopóki nie będzie w 100% gotowy nie wypuszczę go nawet w zapowiedzi.

Dla moda:

Proszę o zamknięcie tematu aby uniknąć zbędnego spamu.

Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na PW.

Opublikowano

Dalej pracuję nad hardem, jedyny problem jaki jest to Questy. Przyznam się bez bicia, że nie potrafię ich pisać. A ciężko o dobrego Questera.

Opublikowano

Start przewidujemy jutro wieczorem,

start może być wcześniej.

Zostaniecie poinformowani 3h przed startem.

Poślizg wynosi max 7dni.

Cls+kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...