Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Andelios [PL] [Dedyk]

SooP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

33dz13o.png

Andelios, jest to prywatny serwer, który pozwoli na

miłe spędzanie wolnego czasu, jak i rozwijanie swoich

zainteresowań na naszym forum.

5dpjll.png

j5gynp.png

Oraz

5lt0f8.png

5v410l.png

Max LvL: 99

Max Status: 90

Brak 6-7 Bonu.

Serwer posiada 4CH.

Wraz z ilością graczy,

CH będą dodawane,

jeśli będzie problem z spotami.

Serwer posiada nowe fryzury,

2z4ycki.png

nowe wierzchowce.

Wiemy, że wcześniejszy start był nie wypałem lecz teraz dopracowaliśmy wszystko.

Prosimy jednak o pozytywnie nastawienie, nie patrząc na tamten start.

t97j0m.png

121py6s.png

i1wsi8.png

Ulepszacze do 42lvl nie są potrzebne,

51wtu0.png

xdf3vp.png

2gxfxq9.png

Start przewidujemy jutro wieczorem,

start może być wcześniej.

Zostaniecie poinformowani 3h przed startem.

1565kxh.jpg

91.121.156.186

10ho8zs.png

http://www.youtube.com/watch?v=eURnvRhHfq8&feature=youtu.be

Nie mogę dodać już w [media]

2mpwlsn.png

Perły,

perły zostały wyłączone z dropa, lecz jest możliwość uzyskania z metka na 90lvl Wodny Kamień(Będą 3 rodzaje),

który można zamienić za perłę, oczywiście za pewną ilość Yang.U sury przed grotą.

Kamienie Duchowne

będą dropić wyłącznie z Bossów.

Z metinów będą dropić Zwoje Egzorcyzmu.

Rady Pustelnika dostępne tylko w IS

Temat będzie aktualizowany.

SS:

2dilovm.jpg

2guw8k6.jpg

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drugi raz się na was na piszę. Zrezygnowałem z gry na valarim, aby zacząć grę na waszym serwerze i się na was zawiodłem.

Multum bugów, przekładane starty. Non sens.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

SooP, przykro mi to stwierdzić ale mało kto wam teraz zaufa.

Ja sam przez to nie mam o was najlepszego zdania, dlatego też zagram na Exorii.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

widzę że kolejne nooby robią serwa... Już kiedyś im pomagałem przy Etoresie po czym chamsko miszczu mnie zbanował . Opiszę team:

SooP to zapewne Krzaku , któy sam robi wszystko i znowu postawi serwer na max tydzień.

Miszczu to zwykły frajer , który tylko chce się pobawić GM'em i "aby serwer wystartował" Jeżeli później będą jakieś bugi to wiadomo przez kogo.

Kamil to zwykły opierdalacz... pewnie znowu nic nie będzie robił na serwie .

Wpiszcie sobie na google "Etores PL Dedyk" to wam wyskoczy w ciul tego m.in moja prezka którą skasowałem za oszustwo wobec mnie.

Ogółem kto był na etoresie to wie jaki będzie ten serwer.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Silver jestem w stanie ci uwierzyć, ponieważ już niejednokrotnie obserwowałem pracę administracji podczas tworzenia tego projektu i pamiętam tylko te złe cechy...

sygnadlateamu.png
Opublikowano

A więc tak.

Sliver to zapewne Krzychu nie ogarnięte dziecko, które nic nie potrafi ale wielce się rzuca.

Co ty możesz wiedzieć o Kamilu jak nigdy z nim nie pracowałeś i nie znasz go.

Kurlz, zapowiedz i prezke pisałeś sam, nikogo o nic się nie pytałeś i nikt nic ci nie mówił.

Dedyk jest przedłużony więc nie wiem o co się plujesz jeśli nie wiesz.

Kurlz może i mamy neta 100mbps ale przynajmniej jest zabezpieczony nie tak jak twój syf gdzie wystarczy 1sek i pada logowanie.

Jeśli interesuje was poprzedni start serwera, to możecie podziękować Kurlz'owi za niszczenie nas od środka.

Dla wszystkich którzy chcą coś wiedzieć.

Nasz Team składa się tylko z ludzi potrzebnych i robiących coś, co wpłynie na rozwój serwera.

Aktualnie pracujemy nad tym aby zarabiać nie tylko przez drop yang ale też itemków.

I na koniec, krótko, Kurlz, Sliver, Szajlas możecie nas cmoknąć w dupę sami nie potraficie nic a rzucacie się.

Kurlz, lepiej zajmij się swoim serwem ( nie wypałem) bo znowu wam logowanie padnie.

Sliver jeśli to Ty Krzychu to weź lepiej się ogarnij bo wiem ja i wie Miszczu że jesteś nie do rozwinięty i podnieca Cię każda rzecz.

Szajlas do Cb nie mam nic, bo możesz o nas sądzić co chcesz, ale wież mi nie słuchaj idiotów.

Opublikowano

@Diadax

Z bugiem miecza się 2 dni bo było tak jeden naprawiał drugi rozpierdalał wiec co tu piszesz nie polecacie bo zostaliście wywalenie bo nie spełniacie wymagań Diadax nic nie robił ... Kurlz banuje ludzi za darmo .. pozdro dla was

@Kurlz

Jeszcze troszkę popisz to zobaczysz jak wam serwer będzie śmigał kto wczoraj płakał ze pada strona,logowanie ...

a jeszcze jedno piszesz o bugach napewno nie mamy tak zbugowany serwer jak wasz NP TeamSpeak wszyscy się banują , gra bug na exp itp ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...