Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Haker 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom fajnie sie gralo po co ten reset ... ktory prawie trwa 2 dni w pon do szkoly i nikt nie bd gral .. :/ a mam taka ochote by pograc o 5 wstalem by zobaczyc czy dzial i dupa ... do 3 w nocy siedzialem czyli tylk o 2 h spalem :/ czekam dzis do 12:00 MAX ...

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pozdrawiam, wyłącza serwa na dzień bez info, potem mówi, że to tajna beta i czas ktory tam straciliśmy poszedł sie kochać... oj daruje sobie serwery Twojego wydawnictwa...

Opublikowano

Po pierwsze na globala trzeba liecencje od gamefoce np a nie kurwa to byl dedyk a nie global jak by byl to global to bys napisal do gameforce ze bedziesz oplacal 27 serv i to byl by global za to morzez miec kare od 500zł-5000zł wiec nie rob se jaj!!!

Opublikowano

Wczesniej pisało błąd łączenia z serwerem teraz pisze tylko zostaniesz połączony z serwerem . Ach lipa jestem ciekaw czy on kiedys wystartuje :/

Opublikowano

Napisz kiedy serwer bedzie wlaczony, jak narazie to przy logowaniu jest napisane "Zostaniesz polaczony z serwerem", czy nowy klient bedzie?

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Jak miał by to być profesionalny serwer to by najpierw zrobili strone połonczoną z hostem a nie na domenach i by było wiadomo czy serwer on czy off.

// Domena jest na sprzedaż żałosne serwer pewnie już nigdy on nie będzie ...

Opublikowano

Prawdopodobnie GA testuje serwer, odbugowuje i dodaje itemki bo w ranku ma postac do testow.

Niestety port logowania jest dla nas wylaczony.

Czekam na wypowiedz autota w sprawie serwera.

Jak nie chce mu sie pisac na forum to niech da znac na PW co i jak

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...