Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Haker 

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie reklamuje tylko tak napisałem że jak Wam sie nudzi to zanim ten będzie on to ten też jest w miare. A poza tym co mi zrobicie za to że reklamuje??

Opublikowano

Nie reklamuje tylko tak napisałem że jak Wam sie nudzi to zanim ten będzie on to ten też jest w miare. A poza tym co mi zrobicie za to że reklamuje??

Tutaj Tylko Dziecko Mogło tak zamotać ..... Wiec jak Reklamujesz Czy Nie Reklamujesz?? Ha ha. Gz. Skończ już temat

Opublikowano

Tutaj Tylko Dziecko Mogło tak zamotać ..... Wiec jak Reklamujesz Czy Nie Reklamujesz?? Ha ha. Gz. Skończ już temat

Widać IQ masz ze 150:D W tym poście chodziło mi o to że nie reklamuje tylko tak zaproponowałem, ale nawet jakbym reklamował to co mi byście zrobili?? Bana byście mi dali?? O matko wielkie mi rzeczy, założe nowe konto.

Opublikowano

Pisać Koniec Tematu to tak jak do dziecka kilka razy trzeba pisać.

Komuś Się Nudziło pisz pw wyślij link do serwa i tyle.

Tobie IQ Starcza Tylko Na Oddychanie , Więc Sorry^

Opublikowano

WG mnie, temat (mówię cały o prezentacji) można zamknąć.

Server wg mnie padł i jak to ktoś ładnie ujął wyżej został zrobiony dla zwały, jak widać od 17h GM nic w tym temacie nie napisał. Nie ogłosił tez nic na stronie głównej (która o dziwo działa ;p) Więc według mnie już nie będzie online.

Dziękuje dobranoc tyle miałem do powiedzenia i raczej tutaj nie zawitam już. Ekipe z mojej gildi GoToDie chętnie zapraszam na PW jak również pozostałych znajomych wirtualnej postaci ErroR ;D

Opublikowano

Ja jestem w stanie poczekac na ten server skoro jesttaki PRO heheheh i odrazu kieruje pytanie do NORMALNYCH czy jest ktos z kim mozna zagrac w spolnie na servie? w jinno oczywiscie

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

To bd wgl server on!!???!!?!!

A tak fajnie sie grało

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...