Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Haker 

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoko serw . Polecam ale tymczasowo nie zagram w poniedziałek was podbije ;3

Pref.

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

Macie Team Speak ?

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Powiedziane że jak pl to czemu typka w hwangu widziałem ?

Po 2. 5 bon gdzie indziej niż same bony i zmienianie ich.. Nie mam czasu latać z handlarza do handlarza bo chce 5 bon wsadzić.

Opublikowano

kturego cliejnta pobrac server 1 czy 2

Pierw pobierz słownik.potem myśl nad opcja clienta.

Serwer zapowiada się słabo.Prezka co tu dużo mówić żałosna,brak jakichkolwiek informacji.Zapewne gra 30 osób online wiec od razu nie wypal na start.Ale po tka zachęcającej prezentacji nic dodać nic ująć.

Opublikowano

Mapa handlowa zbugowana - ja się dalej pytam gdzie jest zwój do cofania skilli.

No tak fajnie, następny bug. Nie ma tego zwoju więc ide do starszej pani cofnąć skille. Oczywiście się nie da. Z biologiem jest tak samo, nic się nie dzieje...

P.S2 - Z partyzany nie da się robić żadnej broni.

Opublikowano

NA co te potki 5/10? i tak kazdy będzie 200 kupował pelerynki dajcie po 200 / fasolki /zmianki 25/50/100 minimum bo po 1 to lipa albo dodajcie npc''is'' i tam wrzuccie te itemki a nie po handlarzach rozdaliscie ;D

Ni3 da si3 pobrać clienta z tej strony-.- brak zwoju do zmiany (bynajmniej nie widze na ss) nie zagram Pozdro

Opublikowano

No tak fajnie. Nie ma: butów wiatru, zwojów do cofki um. Z broni na 65 nie da się robić następnych (partyzana i bojowy testowany)

Trochę wiochą wieje, nawet na PL da sie syrka robić...

P.S próbowałem robić metalem i u sury w dolinie.

Edit: Dzięki Atlantis - skille na P dostaje się u kapitana ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...