Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy rezygnujesz z umowy internetu przez ACTA ?

Lantan

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rezygnujesz

• Tak
      14
    • Nie
      103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem temat jest do... tak powiem do dupy (Anal) w tego słowa znaczeniu

Nie trzęście jeszcze portkami i nie róbcie pod siebe....

Nie zmienią tego żadne przepisy , nawet prawa stworzone przez chciwe Korporacje....

Każdy jest piratem bez wyjątku... nie ma ludzi świętych ...nie każdy zarabia tyle samo....

Piractwo nigdy nie przestanie istnieć, nie można go unicestwić , jest częścią życia każdego Człowieka .... NASZEGO ŻYCIA!

Walczmy o nasz wolny internet...!

Jesteśmy Anonimowi. Jesteśmy Legionem. Nie odpuszczamy. Nie zapominamy. Oczekujcie nas....

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy ludzie myslicie ze co ACTA to koniec swiata , internet bedzie tak jak i jest tylko lekko kontrolowany. Robicie z siebie idiotow przez te prostesty i pierdolenie to jasne ze kazdy ma was w dupie i nikt nie poslucha was bo tu polska nie decyduje ... I co wejdize acta zamknal kilka stron i bedzie tyle z tego wszystkiego. Kto bedzie chcial pobrac jakikolwiek plik napewno znajdzie droge bardzo latwo , zreszta mi to zlewa bo ja wchodze na komputer slucham muzyki na youtubie wejde na fejsa na chwile i poczytam mpcforum , jaies wiadomosci ze swiata i informacje. Sciagac filmy sciagam czesto ale tez kupuje mi to zwisa bo jestem pewny ze nie zliwiduja piractwa i tak i tak. To nie koniec swiata opanujcie sie.

wakow9.png
Opublikowano

Płace (tzn. moi rodzice) za internet, więc ściąganie mi się należy. Zwłaszcza, że mam 25mb/s to na coś trzeba wykorzystać. Wyjebane mam na ACTA, ściągać i tak będę ;)

Co do topicu: Chyba Cię pojebało.

Opublikowano

Osobiście rezygnuje. A cieszyłem sie, z informacji ze bede miał neta 20mb. Ze sobie w mig filmy bede pobierał. A tak naprawde po co mi on teraz bedzie? Po to by porozmawiać na gg/fb - na wariografie policyjnym? Wole pisać sms/gadać . To samo, mniejsze opłaty ..

Opublikowano

dzisiaj na chemii coś pani mówi o tym, żeby wysyłać sobie skan zeszytu jak kogoś nie było w szkole, a tu sie wyrywa taka znawczyni i "już nie można bo acta wprowadzili".

btw. nie mam zamiaru rezygnować z internetu przez jedną ustawę, która pewnie i tak wiele nie zmieni

Żebyś się nie zdziwił, jak do twojej koleżanki wpadnie policja bo przesłała skan zeszytu koledze bez wiedzy jej koleżanki.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

Nie rezygnuję ;)

Zostanie mi cs <3 i Minecraft multi <3

Moje poradniki :

http://www.mpcforum....33#entry3818233 - Download z FULL prędkością naszego łącza :)

http://www.mpcforum....83#entry3798683 - Jak uchronić się przed zawirusowaniem ;)

http://www.mpcforum....96#entry3732796 - Jak zapomniane hasła internetowe (mozilla, opera, chrome)

http://www.mpcforum.pl/topic/540376-tutjak-zrobic-porzadna-strone-www/page__pid__3854731#entry3854731 - Jak zrobić porządną stronę WWW

Opublikowano

TAAAK!!! ODETNĘ SE INTERNET, TV, PRĄD, GAZ, I INNE RZECZY, ZAMKNĘ SIĘ W IZOLATCE, BĘDĘ NAKURWIAŁ W MORROŁINDA LUB MAJNKRAFTA DO KOŃCA ŻYCIA.

ps. nie zrobie tak

76561198034810506.png

Opublikowano

Nie, bo sensu by to nie posiadało. Jak już nawet wejdzie ta acta, to nadal będę korzystał z internetu choćby nawet i po to, by sprawdzić wynik meczu.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Podpisali acta i tak sa torenty !

Podpisali wczoraj i już mieli to wprowadzić? Pjona -.-

Trzeba być pojebany ,żeby zrezygnować z neta przez ACTA, albo w ogóle ,żeby panikować jakby był koniec świata.

Nie wiem ale mam wrażenie ,że z 10-20% ludzi z tego forum srają i sikają bo nie wiadomo co to wprowadzili... -.-

Opublikowano

Dla mnie to nic to nie zmieni cały ten syf co podpisali. Będę korzystał z neta tak jak do tej pory i nie rezygnuje z niczego

co do tej pory w nim robiłem. :)

NIE MA

Opublikowano

Nie ma potrzeby by rezygnować z internetu Acta i tak jeszcze do końca nie weszło, więc się cieszmy tym co mamy :]

Nie zrezygnuje z internetu

Opublikowano

Robicie z tego ACTA jakąś 3 Wojnę Światową...

Kiedyś nie było neta , żyło się .

Teraz jest net , żyje się.

Zablokują net , będziemy żyć ;]

Tyle.

Ja nie Rezygnuje nie mam po co i tak i tak ściągam , oglądam i mi chuja robią.

//Zakaz reflinków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...