Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesy

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm czyli po twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze :

Najlepszym mmo jest tibia chociaz w wowa gra najwiecej ludzi (11.000.000 zarejestrowanych kont)

btw; byla ankieta na forum dot. przeglądarek i lisek wygral

Opublikowano

Dobra, nie ważne. Z przeglądarkami jest jak z MMO. Każdy chwali sobie to w co akurat gra, a reszta jest be.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Z folderu .../WIN/system32/ usuń plik 'rpcxss.dll' , powinno pomóc tak pisali na innych forach.

btw; wpisz w google svchost.exe i bedziesz mial duzo o tym

Opublikowano

Ja polecam na takiego kompa :

Windows MX 7F

Są tam usunięte wszystkie zbędne żeby, dzięki temu mniej ciągnie RAM. Sam odpalony win ciągnie ok 90 - 130mb RAM

Opublikowano
Z mojego punktu widzenia masz bardzo dużo uruchomionych procesów. To może lagowac kompa i przedluzac jego uruchamianie.

Wejdz w : Start -> Uruchom -> msconfig -> uruchamianie -> i wyłącz zbędne programy -> zaakceptuj -> uruchom ponownie komputer.

Postaraj się wyłączyc ( jeżeli w ogóle masz ) Google Toolbar, Java, GG, tą ikonke Nvidia , to co nie jest Tobie potrzebne

Jeżeli nie pomoże to co napisałem, spróbuj podkręcic sprzęt w sposób jaki ci podam. Na pewno masz komputer przynajmniej 2-rdzeniowy ale komputer pracuje domyślnie na jednym. Z czasem gdy nazbierasz śmieci do komputera on nie daje sobie zbyt z tym rady.

Wejdz w : Start -> uruchom -> msconfig -> BOOT.INI -> Opcje Zaawansowane -> /NUMPROC -> Ustaw na 2 -> Zaakceptuj -> uruchom ponownie komputer

Jeżeli masz antyvirusa PANDA Natychmiast go usuń.

Po wykonaniu czynności które opisałem wyczyśc kompa CClear i zdaj relacje

Athlon XP 1.5ghz 2 rdzeniowy? okkkkkkkkkkkkkkkkk

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

po 1 ten procesor jest 1 rdzeniowy

po 2 w uruchamianie mam tylko :

ashDisp

NvCpl

nwzip

NcMcTray

dumprep 0 -k

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a na dole w pasku mam wyłączona ikone Nvidi tam mam tylko :

zegarek

avast

alerty zabezpieczeń ( bo zaporę systemową wyłączyłem )

połączenie kolalne

głośnośc

i to tyle

@edit zainstalowałem nową wersję fire foxa mozilli z 3.5 na 3.5.2 i zużycie które brała mozilla spadło z 88 mb do 44 czyli o połowę teraz prubuję coś ramu odzyskac programem Speed X

jyh.jpg
Opublikowano

czy odpowie mi ktoś na pytanie czy defragnemetacja dysku twardego w czymś mi pomoże ( szybciej bd się włączał )

i czy użyć systemowego defragmentatora i czy jak zdefragmentuje to stracę jakieś dane z dysku ?

@edit

sorka za duble post ale zapomniałem

jyh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...