Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesy

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

he ?

explorer to główny plik obsługi windy

bez niego ani rusz...

powoduje on, ze okna działają itp...

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano
explorer to główny plik obsługi windy
Owned :D

wtf to z prefixem ash. ;o

Nie rozumie, laguje kompa... Informatyk z Ciebie rodem z Hakerow widze. ;)

Opublikowano

@UP

Nie rozumiem cię :/

Nie ściśle napisałem, może i nie jest główny ale bez niego na pulpit już nie wejdziesz ...

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

Jeżeli masz słaby komputer np. 1Ghz na Procku i 256 MB RAM to na pewno lagi Ci robi Mozilla " choć mi robiły :D " jak możesz napisz jaki komp bo bez tego nic tu nie widać .

Opublikowano

Do kościoła z nim. Najlepiej na poranną mszę. Daj z 10 zł na tace. Powinno pomóc ;*

A tak serio. Może masz wirka, którego nie widać na liście procesów. Dobry antywir albo skan z HiJack wklejony na dobre forum.

f.png

Opublikowano

game booster.

100% warna i grupa banned, a dalej mogę pisać XDDD

omfg.png
Opublikowano

nie przesadzacie troche?

co do explorera... to tylko przegladarka plikow windowsowa, nic wiecej.

Co do tematu.... masz 256mb ramu, a wg screena sam firefox żre Ci ponad 70mb, dodaj do tego samo zuzycie przez winde itp.

1. zapewne masz firefoxa 3.5 - jest to jedna wielka porażka mozilli, zainstaluj 3.6 w którym już znacznie poprawili (3.6, tylko nie 3.7 bo to pole minowe :P). Dla przykładu, na 3.6 przy ~10 zakladkach zuzycie caly czas roslo, dochodzilo do 800mb ramu i 60-70% zuzycie procka. na 3.6 przy 71 kartach zeszlo ~250mb ramu ;] proof - http://91xvlo.pl/images/fx36zuzycie.PNG

2. Dokup ramu chociaz o drugie 256mb.... 256mb w dzisiejszych czasach ledwo Ci na system starcza. (najlepiej kompa zmien calego ;p 1.5ghz to tez juz niezly zabytek)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@Wrotek

Beta-testy v3.6 dopiero jesienią a 3.7 to jeszcze sci-fi. Z wydaniem 3.5 trochę faktycznie się pospieszyli i lisek miał kilka błędów, ale ostatnia stabilna wersja (3.5.2) jest jak najbardziej godna polecenia. Co do tych 800 mb, to nigdy takich wycieków pamięci z tą przeglądarką nie miałem a zdarza się, ze chodzi godzinami i przerzuca dziesiątki stron z rss'ów. Może to był efekt jakichś niedopracowanych dodatków.

Opublikowano
@Wrotek

Beta-testy v3.6 dopiero jesienią a 3.7 to jeszcze sci-fi. Z wydaniem 3.5 trochę faktycznie się pospieszyli i lisek miał kilka błędów, ale ostatnia stabilna wersja (3.5.2) jest jak najbardziej godna polecenia. Co do tych 800 mb, to nigdy takich wycieków pamięci z tą przeglądarką nie miałem a zdarza się, ze chodzi godzinami i przerzuca dziesiątki stron z rss'ów. Może to był efekt jakichś niedopracowanych dodatków.

owszem, 3.6 jest dopiero beta ale jest stabilna i nadaje sie do uzytkowania, napewno lepiej niz 3.5 jak bede mial chwile to poudowadniam to i owo ;>

Opera FTW ;) Nie zamula jak firefox, stabilna, funkcjonalna :P

jak już to chrome... nie tykaj opery, radze Ci ;p

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Jak chrome nic nie ma.... Tak okrojona przeglądarka że już się bardziej nie da. Ale szybka jest, to trzeba przyznać. Co masz do opery?

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

to ze dla ciebie jest uber pro high to nie znaczy ze musi byc zajebista. jakby byla taka pro to wy jej uzywano a nie ff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...