Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafted City [NO-WL] [Aktywna Administracja]

SanFable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo2ir.png

>Online: 24/7

>WERSJA 1.2.5 !

>Potwory: ON

>Zwierzęta: ON

>PVP: ON

>WhiteList: OFF

>IP: s.CraftedCity.pl

>Typ serwera: RolePlay/FreeBuild

>Ilość slotów: aktualnie 32 (4gb ram)

>Serwer TeamSpeak3: ts.CraftedCity.pl

Administracja:

Admini:

Pjo_PL

Modzi:

wieru24

maciorex

pandajo

Kid modzi:

Death

Kyperi1

Dodatkowe info:

Na serwerze panuje miła atmosfera, adminów oraz moderatorów nam nie brakuje. Wszystko staramy się dopracować tak, aby nie było żadnych poprawek. Administracja stara się cały czas pomagać graczom oraz reagować na każdą prośbę lub skargę. Mamy ogarnięty system rang: Gracz, Pracownik, Pomocnik, Mod, Moderator, Admin.

Planujemy dodać policjanta. Serwer wystartował dnia 19 stycznia i w ciągu trzech dni zdobyliśmy około 350 stworzonych kont!

Pare zdań o naszej maszynie, mamy 4ghz procesor (2rdzenie po 2ghz) i 4Gb ramu czyli możemy spokojnie postawić 60slotów+dużo ts slotów=brak laggów

:)

Dodajemy nowe mapy, ostatnio była to mapa "Sferowa" czyli pięknie kule do zamieszkania ;p a na dniach dodajemy kolejną mapę- CREATIVE

Chcesz się dowiedzieć więcej? Wejdź na serwer!

Proszę także o komentarze i oceny w tym temacie.

Pozdrawiam administracja CraftedCity.

Do modów:

Mamy nowe IP i jeśli zobaczycie dubel to zobaczycie temat ze starym IP, którego ja, SanFable czyli admin nie może zmienić

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera Jednak Nie Polecam Admin woli bawić się w Eventy niż pomagać Graczą ... Modzi Harują Jak Psy a Admin się bawi w eventy Nie Dość że Lagi to i Admin sanFable... NIE POLECAM!

PS:

Dubel...

http://www.mpcforum.pl/topic/533361-craftedcity-dedyl35-slotowno-wlno-pvpogarnieta-administracja/page__hl__craftedcity__fromsearch__1

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

likeit.png:)

Opublikowano

Świetny serwer właśnie wygrałem event a nagroda to działka więc warto wbijać na ten serwer administracja super, moderatorzy super. Nic dodać nic ująć

Opublikowano

Drogi The_busterpl rzeczywiście san zrobił błąd, ale mówiłem przed wyjściem z serwera jak coś pisać gg. Jakoś wiadomośći nie otrzymałem a ponadto źle sie zachowałeś "rage`ujac" na cały serwer , że chcesz admina.Na innych serwerach trzeba czekać nawet kilka godzi na pomoc administracji. Lagi były bo serwer miał ustawioną małą ilość ramów, poprostu błąd jak każdy inny a nie chcieliśmy resetować serwera bo było dużo ludzi . Post nie jest dublem bo jest to inne IP czyli toretycznie inny serwer. Mam nadzieje, że taka mała wpadka nie zniechęci cie do gry na serwerze a jeśli zdecydowałeś się odejść to bardzo mi przykro =[. Czeakam na twój powrót na serwer =].

Pozdrawiam BeforeU

Opublikowano

Ja chciałem tak Kupic Donatora ale gdy zobaczyłem taką "Wpadkę" Sana to mi się już odechciało a miałem zamiar przekazać na serwa 60zł ale już mi się odechciało Kupować czego kolwieg na serwie ... Ale będe grał bo mam dużo itemkow ale nie będe już nic robil dla SERWA!

P.S

San zabierz mi pracownika!!!!!

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

Opublikowano

Drogi The_busterpl rzeczywiście san zrobił błąd, ale mówiłem przed wyjściem z serwera jak coś pisać gg. Jakoś wiadomośći nie otrzymałem a ponadto źle sie zachowałeś "rage`ujac" na cały serwer , że chcesz admina.Na innych serwerach trzeba czekać nawet kilka godzi na pomoc administracji. Lagi były bo serwer miał ustawioną małą ilość ramów, poprostu błąd jak każdy inny a nie chcieliśmy resetować serwera bo było dużo ludzi . Post nie jest dublem bo jest to inne IP czyli toretycznie inny serwer. Mam nadzieje, że taka mała wpadka nie zniechęci cie do gry na serwerze a jeśli zdecydowałeś się odejść to bardzo mi przykro =[. Czeakam na twój powrót na serwer =].

Pozdrawiam BeforeU

obiektywny komentarz

I całkowicie się z nim zgadzam.

pytałęm się czy chcecie event w którym da się wygrać działkę?

tak tak tak no to robię..

stawka eventu była duża i musiałem ciągle monitorować to.. zwłaszcza dlatego, że widziałem typa z fly hackiem, który zrobił force update

jak widać post wyżej gracz, który wygrał event jest zadowolony z eventu i z mojej obecności.

a tak okazyjnie to nie jest serwer gdzie wystarczy machnąć adminowi kasą przed oczami i je z ręki..

co do dubla który buster zauważył

jest inna maszyna, inne ip

a ja, admin nie mogę edytować poprzedniego posta ponieważ jest on byłego moda.

@up

jeśli grasz na serwerze to robisz coś dla nas.. ingerujesz w ekonomie i jesteś jednym z graczy..

powiedz dlaczego używasz argument kupna donatora? powtarzam, nie działają na nas machanie kasą

i sobie zapamiętaj jedną rzecz jak będziesz grał, nie jesteś pępkiem świata i admin nie musi do Ciebie od razu przychodzić, zwłaszcza wtedy, gdy byłem zajęty eventem, którego Ty nawet pierwszego poziomu nie przeszedłeś.

Opublikowano

@UP

1. Przeszłem 1 Lvl :D

2. ty wszystko na serwie że tak powiem *********

3.Pjo chociażby coś robił a ty nic nie robisz za wyjątkiem Eventów..

4.Nie chcecie dodać do Sklepu Desek po wiedzie że mam ich dużo

Pewna chwila

:

Wkopałem 15 stacków Nether Brick j sprzedałem admin zniżył cene tego bo tego jest dużo!!

I przed chwilą ktoś wbił na moje konto i Za*ebal mi Diax Siekiere a SanFable (Admin):

"Peszeq Ty mnie nie Obchodzisz" i to ma być zachowanie admina???

A ja nic nie machałem kasą tylko Wyraźnie Napisałem że nie Kupie Donatora i nie dam wam tych SMS za 60zł co co to ma do rzeczy tylko to napisałem

Więc ..

A ten Dubel to jest wasz tylko Innego użytkownika co się wtedy robi??

Pisze się do np

Kierzka i on zamyka...

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

Opublikowano

no to tak

Pjo ma ogarniętą ekonomię i pluginy ale Pjo dzisiaj wyleciał

i cały serwer jest na mojej głowie, jak mogę mieć wszystko gdzieś?

przecież ludzie zjedliby mnie jakbym nic nie robił..

sklep z deskami? jak Pjo mówi ma być handel między graczami i to on mi nawet zabronił ruszać ekonomii, nie chcemy aby ludzie mieli szybko dużo kasy zeby im sie to znudziło

z Nether brickami to była taka sprawa, że ty zdążyłeś sprzedać z wysoką ceną potem zmieniłem ponieważ ty zarobiłeś na działke w ciągu koło 30minut i zmieniłem bo^^^^

"peszeq nie obchodzisz mnie"

czytamy wyżej twój post

ale nie będe już nic robil dla SERWA!

nie obchodzą mnie (admina) ludzie co nic nie robią na serwerze

machałeś kasą, chyba z 3 msg pisałeś do mnie, że nie zapłacisz =o

nie widzę powodów do zamykania tematu, inna maszyna, inne ip, tamten temat to już nas nie dotyczy..

mala sugestia, nie spamujmy pl0x?

Opublikowano

"zarobiłeś na działke w 30min" CO!!!!!!!!!! Ja na nią Pracowałem chyba 4 DNi bo pierwszą dostałem Wygrałem a na drugą zam zarobiłem moja ocena tak jak ten Junior 0/10

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

Opublikowano

"zarobiłeś na działke w 30min" CO!!!!!!!!!! Ja na nią Pracowałem chyba 4 DNi bo pierwszą dostałem Wygrałem a na drugą zam zarobiłem moja ocena tak jak ten Junior 0/10

Nether bricki mogles sprzedać za 40 peso za stack zmienilismy na 20, bo kopie sie to jak cobble i jest tego dużo (jak narazie). Staramy sie aby ekonomia była stabilna stąd te cięcia.

Teraz prosze żebyś już nie pisał w tym poscie bo swoją opinie wyraziłeś.

Popieram Bustera prosiłem Admina o pomoc z 15 Min a on "Ty mnie nie obchodzisz"

SERWERA NIE POLECAM

Ocena serwera: 0/10

To było do bustera nie do ciebie. A mogłeś czekać 15minut bo mamy sprawy zwiazne z pluginami i hostingiem wiec nikogo nie interesowalo w tej chwili co się działo na serwerze, Przecież chcecie żeby nie było lagów. Nieprawdaż?

Opublikowano

Szkoda, że kolejny serwer robiony pod vipowców, większość przywilejów jest płatna, nie jestem tego zwolennikiem.

z ważniejszych rzeczy co vip/donator może

vip ma /heal

kit vip

donator ma

/god /heal

/tp

to z czego mamy utrzymać serwer?

Opublikowano

Szkoda, że kolejny serwer robiony pod vipowców, większość przywilejów jest płatna, nie jestem tego zwolennikiem.

Większość przywilejów? Porównując nasz serwer do innych serwerów pod względem to co może zwykły gracz a czego nie może to jest nieźle. Bez VIP`a możesz kupić wszystkie działki (nie ma dzielnic dla vipow z dzialkami 50x50).Morzesz mieć tyle działek co VIP. A takie przywileje jak , /heal, czy jakieś darmowe narzędzia nie są zbyt zawyżone . Ale nie to jest najwaniejsze. Bo jak dobrze wiesz kupując ViP`a wspierasz finansowo serwer i pozwalasz go utrzymać. Więc robisz coś dla serwera a przy okazji masz tą rangę z przywilejami =]. A podadto wydaje mi się, że nawet na serwer nie wszedłeś jeśli mówisz, że większość przywilejów jest płatna. Za to ja nie jestem zwolennikiem wypowiadania się na temat na który nie ma się zupełnie pojęcia. Nasz serwer jest stworzony typowo aby gra na nim była przyjemna dla wszystkich a VIP jak jeszcze raz wspomnę jest tylko dodatkiem.Na serwerze dostępne jest wszystko dla zwykłych graczy a dla VIP`ow są dodatki, czyli dodatkowe przywileje. Zapraszam na forum tam zobaczysz co oferuje ci zakup vipa czy donatora.

Dla porównania VIP na serwerze nie jest jak PAC w TIBI czy membership w RuneScape.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...