Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafted City [NO-WL] [Aktywna Administracja]

SanFable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na ten serwer super atmosfera super aministacja Polecam LukaszLTG :)

Opublikowano

Powiem tak... server jest ZARĄBISTY! Długo szukałem odpowiedniego serwera dla siebie, szukałem, odchodziłem szybko lecz na tym serwerze na 100% zostane na dłużej! Oto dlaczego:

- Super atmosfera, wspaniali ludzie, zawsze chętni do pomocy

- Najlepsza administracja pod słońcem!! Są co tu dużo mówić- oddani graczom takich administratorów jak San Fable czy Pjo_pl albo modów jak zwierz13 spotyka się naprawde RZADKO!!!!

- Wszystko nie jest ustawiane pod płacących za VIP czy Donator

- Fajny system, gdyż jest dobrze rozplanowana ekonomia oraz ceny działek, na tanią działkę nie trzeba zbierać dużo, wystarczy może... godzina, za to jak się chce kupić jakąś lepszą w bardzo fajnej dzielnicy trzeba sobie na to zapracować (grunt, że nie trzeba mieć VIP'a)

Tak więc fani Minecrafta jeśli chcecie znaleść porządny serwer to tylko tutaj! GORĄCO POLECAM!!

Opublikowano

Gram na serwerze od jakiegoś czasu i szczerze go polecam- miła, aktywna administracja, która na zwykłe zawołanie już się tepa (oczywiście jak nie ma kolejki)

słyszałem, że serwer jest już na lepszej maszynie i nie ma żadnego, najmniejszego lagga ;)

po prostu wchodzić i grać ;p

polecam

Opublikowano

Server Polecam!!!!!!Miła atmosfera, normalni gracze, ogarnieta administracja ,która zawsze pomoże. To to czego każdemu potrzeba.

P.S pozdrawiam SanFable Mój nick:ViVatek

Opublikowano

Właśnie skończyliśmy nowe forum i portal serwera na płatnym hostingu

i oficjalny ip serwera to S.craftedcity.pl

z tej okazji zapraszamy wszystkich na event o około godziny 19

pozdrawiam

Opublikowano

Hej. Chciałbym zagrać na tym serwerze. Jak to zrobić? jakiego clienta musze ściągnąć?

aby grać na naszym serwerze musisz mieć tylko minecrafta

a żeby mieć minecrafta to wpisz w google, minecraftsp download i będziesz miał :)

potem wchodzisz w multiplayer, wpisujesz ip naszego serwera (S.craftedcity.pl) i graasz =p

Opublikowano

Witam

od wczoraj działamy na nowej maszynie oraz zwiększyliśmy ilość slotów:

8ghz procesor

8gb ramu

własny ts

i 100 slotów!!

tak więc zapraszamy!

S.craftedcity.pl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...