Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftedCity [Dedyl][35 slotów][No-WL][No-pvp][Ogarnięta Administracja]

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CraftedCity

>Online: 24/7

>WERSJA 1.1 !

>Potrowy: ON

>Zwierzęta: ON

>PVP: ON

>WhiteList: OFF

>IP: 91.121.158.134:8017

>Typ serwera: FreeBuild

>Serwer TeamSpeak3: ts-family.com.pl kanał 80.

Administracja:

Admini:

SanFable

Pjo_PL

Modzi:

Nikkusia

Beforeu

dragonfox8

Dodatkowe info:

Na serwerze panuje miła atmosfera, adminów oraz moderatorów nam nie brakuje. Wszystko staramy się dopracować tak, aby nie było żadnych poprawek gdy serwer jest włączony. Administracja stara się cały czas pomagać graczom oraz reagować na każdą prośbę lub skargę.

Chcesz się dowiedzieć więcej? Wejdź na serwer!

Proszę także o komentarze i oceny w tym temacie.

Pozdrawiam administracja CraftedCity.

Do modów:

To jest oficjalna reklama naszego serwera. Inne reklamy proszę skasować. Ta reklama nie ma być kasowana !

graphic.png

Opublikowano

Nie polecam, dostalem bana za x-ray bo 15 diaxow w 20 min. Czlowieku, jak bym mial x-raya to bym nie stawial pochodni i gownianych surowcow nie zbieral, zastanow sie co robisz :)

Opublikowano

Nie polecam, dostalem bana za x-ray bo 15 diaxow w 20 min. Czlowieku, jak bym mial x-raya to bym nie stawial pochodni i gownianych surowcow nie zbieral, zastanow sie co robisz :)

po pierwsze drogi kolego miałeś 25 diamentów w 20minut

po drugie śledziliśmy Ciebie jak jechałeś od diasa do diasa.

Aktualnie na serwerze jest ogarnizowany jednorazowy event

pierwsza osoba która skończy piramidę zmagań wygrywa działkę w okolicy :)

Opublikowano

po pierwsze drogi kolego miałeś 25 diamentów w 20minut

po drugie śledziliśmy Ciebie jak jechałeś od diasa do diasa.

Aktualnie na serwerze jest ogarnizowany jednorazowy event

pierwsza osoba która skończy piramidę zmagań wygrywa działkę w okolicy :)

tak, tak. Jak sie chcesz klocic to sie kloc. moze mialem zostawiac diaxy i isc dalej? czlowieku. Tunel mialem na jakies 300 kratek, kopalem na boki co kilkanascie. Tak mnie sledziliscie, ze lipa...

Opublikowano

no lipa bo ban, my nie kłócimy się

tylko śledzimy i żegnamy. Szkoda, że masz bana ale i tak za pare dni ci on minie i będziesz mógł grać o ile nie złąpiesz focha..

Opublikowano

Ujmę to tak. Serwer na wysokim poziomie w porównaniu do innych serwerów dla non-premium. Ekonomia jest wyczapisa, jeżeli ktoś ma premium, niech porówna powiedzmy jakiś serwer dla premium. Tu żeby coś osiągnąć trzeba dłużej pograć i to trzyma się przysłowiowej " kupy ". Administracja bardzo rozważna i na wysokim poziomie intelektualnym. Jednak jak zauważyłem wyżej, gracz wbił sobie pograć na x-reju i teraz psuje reputacje. To nie ma w ogóle sensu takie postępowanie, po co psujesz rozgrywkę? To tyle z mojej strony. Serwer godny polecenia znajomym.

Pozdrawiam MrZoombie

Opublikowano

dobry serwer ale cos mi nie chce działać ponieważ nie ogarniam troche jak zrobić force update

możliwe, że masz popsutego minecrafta, powinieneś pobrać nowy i zobaczyć czy działa.

Opublikowano

Nie polecam servera, nikt nie chce pomoc, taka mape (podobną) gdzieś widziałem.

hahahah

prosze pokaż nam podobną mapę

nikt nie chce pomóc? od startu serwera siedzę po 12h na dzień na nim aby pomagać takim jak Ty, być może mnie nie było?

Opublikowano

hahahah

prosze pokaż nam podobną mapę

nikt nie chce pomóc? od startu serwera siedzę po 12h na dzień na nim aby pomagać takim jak Ty, być może mnie nie było?

Maż rację Pomagają jak tylko mogą a mapa jest Ich :)

Sygna by Me

39972491.jpg

Zbieram

likeit.png:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...