Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andelios [PL][Dedyk]

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja żadnych info nie podaje?:> wiedziałem, ze będą opóźnienia.

Taylor.

KAT.

Opublikowano
Strona będzie później ponieważ webmaster jeszcze nie skończył, ale wszystkie bugi, które były wtedy na starcie zostały naprawione.

Napisane o 15:54

Naprawdę nie potraficie czytać, czy wam się nie chce?

Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Administracja totalna zlewka, zero konaktu. Aroganckie zachowanie do tego dziecinne postępowanie. Administracja nie spełna do podejmowania właściwych decyzji. Nie potrafią zrobić czegokolwiek, wszystko jadą z poradników, które są napisane na MPCForum. Plik serwerowe posiadają masykrczną ilość bugów, w tym po bugowana baza MySql. Administracja wczorajszy start olała, potem zrobiła w bambuko wszystkich graczy o 23:00, niby miał być start, ale wmawiali wszystkim że to Testowy Start. Nic tylko pogratulować takim administraotrom z dupy wziętych.

Ogólnie serwer jest na kilka dni, po których padnie. Dziś pewny administrator nie potrafił nawet zmienić Wartości w bazie mysql... Jeżeli chcecie grać, aby tylko pograć dwa dni, to zapraszam.

Pozdrawiam, Sceptyks.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

2 pytanka mam :

czy jest dostępny client lub patcher ? ( Bo taki spam tutaj robicie , że trudno coś znaleźć)

Kiedy mniej więcej ma być start (niby wczoraj to wiem , ale czy wystartuje dzisiaj czy nie ma na co liczyć ?)

Z góry dzięki za info

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

idioci gowno wiece start o 18 pozdro

idiota to jesteś Ty bynajmniej tak sie tutaj zaprezentowałeś, wiemy o tym starcie, ale każdy ma prawo wyrazić swoje niezadowolenie z faktu iż nie ma linków do pobrania, a miały być, więc ogarnij cyce i nie spam w kretyński sposób

3*down

czyżby w końcu banik za spam na poprzednie konto-brawo admini mpc:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...