Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andelios [PL][Dedyk]

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybaczcie ja nic o takim czymś jak próbny start nie mówiłem.

Cholernie staramy się naprawić serwer.

Może Ty nei ale kto inny z Teamu tak, gdyby nei był oczyszczony temat pokazałbym Ci. Coś macie nie ogarnięty ten team.

Jasio90.png
Opublikowano

Mam jeszcze jedno, elementarne pytanie, na które oczekuje wyczerpującej odpowiedzi.

Jak z zabezpieczeniami? Czy gm'owie mają dostęp do bazy?

Proszę o jak najobszerniejszą wypowiedź ze strony teamu, bo zapewniam was, że nikt na niezabezpieczonym serwerze grać nie będzie.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Ściągnij Patchera ze strony i bd 4 chanele . Mi już spatchowało i są

Mogłbyś wrzucic Rooty do uploadu .

Ponieważ mam neta z limitem i ten limit przekroczylem a teraz sciaga mi po 3/5 kb/s to wiesz z 2 dni bede patchował

udostepnij mi te pliki bede wdzeczny bo do tej 12 bym sobie je sciagnoł gory THX

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Nie wiem jak mamy z wami rozmawiać, mamy pisać do całego teamu jakimś szyfrem?

30 osób napisało,że nie działa strona, że nie mogą się zarejestrować, że nie mają skąd pobrać patchera, który spatchuje im Andeliosa do 4 Chaneli.

Ja się do tych pytań dopisuję.

DLACZEGO NIE MA ŻADNEJ INFORMACJI O TYM?!

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Opublikowano

Drop szkat będzie na zawsze.

Mam nadzieje ze nie bedą one czesto lecieć tylko tak jak np na Balmorze

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Serwera w 100% Nie polecam, team nie slowny robia sobie jaja z graczy wczoraj mial byc start o 21 ludzie czekali na serwa a oni go wlaczyli na 10 min z milionem bugow, i jeszcze ich glupia wymowka " PROBNY START" zalosne ...

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie bedą one czesto lecieć tylko tak jak np na Balmorze

Drop szkat zmniejszyli.

Jeszcze coś, postarajcie się najpierw wystartować ze stronką, potem z serwerem...

Up@ Nikt ci tutaj grać nie karze. Nie wystartowali z czasem, no cóż, żyje się dalej.

Poza tym 3/4 serwerów nie startuje w terminie, a co niektóre stoją od kilku miesięcy i ludzie w dalszym ciągu na nich grają.

Co do teamu, to może nie są to najwyższej rangi profesjonaliści, ale chcą jak najlepiej, starają się co widać choćby po tym, ze za każdym razem o wszystkim nas informują, jak nie na mpc to na ts'ie.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Mogłbyś wrzucic Rooty do uploadu .

Ponieważ mam neta z limitem i ten limit przekroczylem a teraz sciaga mi po 3/5 kb/s to wiesz z 2 dni bede patchował

udostepnij mi te pliki bede wdzeczny bo do tej 12 bym sobie je sciagnoł gory THX

Masz tu launcher ,którego zrobiłem działa tylko jest 1 ch bo nie mam patchera skąd pobrać , skanowania nie mam ,ale 0 wirusów jest ...

brak skanu

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

NiePytajMnie clienta pewnie wrzucą jakieś 30min-1h przed startem więc jaki problem?

Po za tym miało być bez spamu.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

No jasne, klienta wrzucicie nowego 5 min przed startem serwera, bardzo jest to przemyślane, mam szczęście,że pobrałem wczoraj tego klienta i zagram sobie na tym 1 CHANELU, ale za organizacje dostajecie 0...

Powinieneś się cieszyć że go wrzucą.

Opublikowano

NiePytajMnie clienta pewnie wrzucą jakieś 30min-1h przed startem więc jaki problem?

Po za tym miało być bez spamu.

w tym problem,że jak się rzuci 100 osób na jeden hosting, to ja z moim netem 10 mb będę miał prędkość 30 kb/s.

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Opublikowano

Ale jak mam starego klienta i patchera to nie bd chyba musial sciagac juz tego new klienta ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Ale jak mam starego klienta i patchera to nie bd chyba musial sciagac juz tego new klienta ?

Nie clienta nie będziesz musiał. Wystarczy patcher, żebyś miał 4 CH.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

To są jaja, miało być o 12?!?!

/EDIT - Kurlz to po co wypuszczacie nie dopracowany serwer? Ludzie nastawiają się na dany termin i tak powinno być. Mieliście mnóstwo czasu na dopracowanie serwera to nie miejcie do graczy pretensji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...