Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andelios [PL][Dedyk]

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet jeżeli skończymy o 15 robić z serwerem, to i tak o tej nie wystartujemy...

Nie chcemy was w C*ja robić, start będzie o 18:00 oficjalny!

Bez bugów, nie chcemy drugi raz takiego startu.

EDIT:

16:00 Otwarcie strony

Download clienta + patchowanie oraz rejestracja.

18:00 Start serwera

Eventy

Opublikowano

Nie pierdol głupot jak sie z kims umawiasz na oficial start to kazda minuta zwłoki to 5 graczy kolego ty sobie robisz krzywde i nastepnym razem nie umawiaj sie co do sekundy na start bo i tak huja zrobisz sam wgl zajebista strona taki image hardcore design ze pała mieknie

Opublikowano

Mi tam pasuje godzina 18 ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Ohoho, dajcie odrazu start za tydzień, myślę ,że wtedy byscie sie wyrobili, chociaz reki Sobie uciac nie dam. Po prostu mobilizacje to Wy macie 0%. Po jaką cholere zapowiadaliscie na wczoraj start? Żeby do dzisiaj 40-60% graczy odeszła, gdyż ciagle przekladacie Start? Zanim się cos napisze ,trzeba pomyslec co sie napisalo.

Opublikowano

Cyrk! O tyle serwer opóźniony "Profesjonalna Administracja" wypuszcza niedopracowany serwer Nice:)

1 dzień to dużo? Inne serwery spóźniały się tygodniami i teraz gra na nich 1000 osób dziennie, np. DiamondMt2.

Kurlz, wierzę wam na słowo, że o tej 18 wystartujecie, ponieważ od miesięcy nie mogę znaleźć dobrego serwera.

Wbijajcie na ts'a: 91.121.156.186 oraz forum:bez linków do for

sygnadlateamu.png
Opublikowano

ja bym proponował OX.

OX to jutro/pojutrze dopiero, ponieważ każdy na starcie zapoznaje się z serwerem oraz expi, a poza tym jaką nagrodę dasz komuś kto ma 1/20 lv?

Poczekajmy aż ktoś wbije 50lv i można organizować OX, np. nagrody to stalki.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Btw. serwer zapowiada się ciekawie, mimo przekladań startu. Zagram bo tylko 99 lvl i mało epików. Jak dla mnie bardzo fajny serwer.

Tak samo ja mysle fajny serwer mam nadzieje ze bedzie bo max 99lvl i bez epikow mam nadzieje ze sie utrzyma dlugo i bedzie cos ludzi gralo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam jedno małe pytanie, serv znowu będzie posiadał tylko ch1 jak było to wcześniej ?

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...