Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geriss[Zapowiedź][24/7][No-Premium][RolePlay][WL][No-Hamachi]

FiGaJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja

1) FiGaJ

2) Kordy

3) Maja ("F")

Moderatorzy

1) Groith

2) DarkMax

3) Blue-Destoyer

4) Turek

5) RAV

Geriss jest to serwer, który opiera się na współpracy oraz walce trzech królestw.Każdy gracz przed startem wybiera swoje królestwo, a dalej zawód (np. rzemieślnik), w którym chciałby spędzić większość swego życia. Gdy jednak gracz nie zdecyduje się na jedno z trzech królestw pozostaje mu wybór rabusiów, którzy mogą kraść za pomocą wytrychów.Są oni "niewidzialni", mogą nosić drewniany miecz oraz skórzaną zbroję. Do walki otwartej mogą stawać z lepszym eq. Przedstawię wam teraz "klasy" postaci:

-Niewolnik : Gracz który dostał tą range za przewinienia.Niewolnik nie ma praw.Musi wykonywać wolę swego pana. Niewolnikiem można handlować.

-Chłop : Każdy nowy gracz na naszym serwerze, ma mało praw,może zatrudnić się u osoby z wyższa rangą, może zamieszkać tylko w osadzie,nie może należeć do gildi.

Wymagania: Dojście do królestwa.

-Mieszczanin : Wyższa osoba, może zamieszkać w osadzie jak i w mieście, może zatrudnić się u osoby z wyższa rangą jak mieszczanin.Płaci podatki wysokości 30 denarów królowi + podatki za dom/y.Może zostać powołany do wojny przez władce.

Wymagania: Własny kąt w osadzie, zapłata wysokości 4000 denarów.

-Rycerz : Oddany żołnierz króla, zna się na wojówce jak i zarządzaniu. Może stworzyć własną osadę.Może zatrudnić się jedynie u Szlachty lub Arystokracji. Płaci podatki wysokości 50 denarów za dzień + podatki za domy. Rycerz ma obowiązek wstawiać się na każdą wojnę.

Wymagania: Dom w osadzie jak i w mieście. Poparcie króla. Zapłata wysokości 10000 denarów.

-Szlachcic : Wysoko postawiona osoba w królestwie, może zasiadać w radzie szlacheckiej.Może stworzyć własną osadę. Może zatrudnić się jedynie u Arystokracji. Nie ma obowiązku stawiania się na wojnie.Płaci podatki wysokości 120 denarów + podatki za domy.

Wymagania: Dom w osadzie jak i w mieście.Poparcie króla. Poparcie rady szlacheckiej.Zapłata wysokości 20000 denarów.

-Arystokrata : Jedna z najbogatszych osób w królestwie, jest 2 najpoważniejsza osobą w królestwie zaraz za królem. Ma prawo założyć własne miasto. Tak wysoko postawiona osoba nie może się zatrudnić u żadnej osoby oprócz króla, lecz nie potrzeba jej pracy gdyż jej majątki są ogromne. Nie płaci podatków. Dostaje 200 denarów dziennie od króla.

Wymagania : Datek na serwer. Kwota jeszcze nieuzgodniona .

-Król : przywódca królestwa. Zostać nim można, wyrażając swoje chęci podparte odpowiednimi argumentami i posiadając uznanie mieszkańców. Jeżeli jednak 70% poddanych będzie przeciw aktualnemu królowi, może on zostać obalony.

Wymagania: Uznanie mieszkańców.Mocne argumenty.Wygranie wyborów elekcyjnych.

Wszystkich zasad, płacenia podatków, KLIMATU będzie pilnować ogarnięta administracja z moderatorami :D

Jak my to widzimy:

Spawn będzie znajdował się w środku miasta nie należącego do królestw. W mieście znajdować się będzie Koloseum (mob arena), strefa kupiecka bogato wyposażona. Można będzie też wynająć pokoje w karczmach na jedną noc. Z miast rozchodzić się będą drogi do królestw (do rabusiów nie, iż to będzie tajne). Każde królestwo będzie posiadało swój charakterystyczny styl oraz główne miasto z siedzibą w centrum obszaru królestwa. Reszta terenu będzie przeznaczona na tworzenie nowych miast i osad. W trzymaniu klimatu pomogą wam skiny królestw, liczne eventy, wojny pomiędzy królestwami, pluginy oraz wiele, wiele innych. Opisy królestw niebawem pojawią się na naszym forum...

Przewidziany start serwera: początek lutego

Ilość slotów: 30, ale będzie się zwiększać

Wzór podania na WL:

Nick:

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):

Czas gry w Minecraft'a:

Dlaczego nasz serwer?:

Znajomość gry RP?:

Możesz zareklamować serwer?:

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, fajnie się zapowiada lubię klimaty RP.

Nick: Maxtrom

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):16

Czas gry w Minecraft'a: od 1.2

Dlaczego nasz serwer?: Bardzo lubię klimaty rp, ciekawe rangi macie i wgl.

Znajomość gry RP?: Duża

Możesz zareklamować serwer?: Oczywiście

Opublikowano

Nick: MrKrzysztofPl1

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):15

Czas gry w Minecraft'a: okolo 9 miesięcy

Dlaczego nasz serwer?: lubie takie servery na których jest duzo możliwości

Znajomość gry RP?: duża

Możesz zareklamować serwer?: Postaram się

Opublikowano

Ok, dzięki poniżej podanko do WL.

Nick: Nevio12

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):17

Czas gry w Minecraft'a: od 1.7.3

Dlaczego nasz serwer?: Lubie serwery RP.Ciekawa zapowiedź i mam nadzieje ze nie padnie po miesiacu

Znajomość gry RP?: Bardzo duża lubię serwery RP Takie jak te

Możesz zareklamować serwer?: Oczywiście

Opublikowano

podania na WL:

Nick: Kamilos955

Czas gry w Minecraft'a: Od roku.

Dlaczego nasz serwer?: Bo mi się spodobał.

Posiadam też : skype / gg / ts / vt

Znajomość gry RP?: Tak . grałem na kilku .

Możesz zareklamować serwer ? :na różnych stronach ( forum ) .

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick:SirLex

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): Nie powiem :)

Czas gry w Minecraft'a: około 6 miesięcy (Powiedzmy)

Dlaczego nasz serwer?: Bo jest ciekawy

Znajomość gry RP?: Tak gralem na kilku.

Możesz zareklamować serwer?: No czemu nie!!!

Wrazie ''W'' napisz mi wiadomośc :)

Opublikowano

zór podania na WL:

Nick: Riviv

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): nie powiem

Czas gry w Minecraft'a: od jego powstania :)

Dlaczego nasz serwer?: bo sobie paczyłem

Znajomość gry RP?: taa

Możesz zareklamować serwer?:

nie chce

http://maselko.net/g...otanimjakszatan

aloha

mca.png

mca.png

zobaczcie moje nowe pliki pod 1.1 ;)

proszę zbijcie moje ostrzeżenia! błagam!

Opublikowano

Nick: Mamucix

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 14 (nie mam TS)

Czas gry w Minecraft'a: od 1.3.1 Beta

Dlaczego nasz serwer?: Bo mi się podoba

Znajomość gry RP?: Dobra lecz nie doskonała

Możesz zareklamować serwer?: W małych kręgach ale oczywiście

PS. Kiedy server będzie on (jeszcze nie wchodziłem)?

Opublikowano

Nick: Luqash1029

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):15

Czas gry w Minecraft'a: od 1.7.1

Dlaczego nasz serwer?: Podoba mi się wasz pomysł na serwer.Grałem juz na podobnych

Znajomość gry RP?: W miare

Możesz zareklamować serwer?: Postaram sie

Opublikowano

Nick: Alien

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):14

Czas gry w Minecraft'a: od 1.2

Dlaczego nasz serwer?: Bardzo lubię klimaty rp, ciekawe rangi macie i wgl. Lubie nakie serwery!!

Znajomość gry RP?: Duża

Możesz zareklamować serwer?: Z pewnością mogę ściągnąć kumpli

Opublikowano

Riviv nie przyjęty do poprawy all, nie musisz się wstydzić wieku,jesteśmy tutaj szczerzy.Mamucix,Luqash1029,SirLex,Alien dodani do WL.Serwer będzie startował dopiero na początku lutego prosimy o cierpliwość

Opublikowano

Mamy własny styl.JEdyne podobienstwo widze z krolem ale figaj dzisiaj to zmieni,jesli wam tak zalezy,rangi sa wymyslone przez moja osobe krol na kazdym serwie pelni ta sama role, u nas moze on zostac wybrany przez wolna elekcje i moze rowniez on zostac obalony,jesli chcecie figaj moze zmienic ten % poddanych innej kopi nie widze.

Opublikowano

Nick: SilvEx

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):14..

Czas gry w Minecraft'a: od 1.3

Dlaczego nasz serwer?: "Znam" was oraz poszukuje jakiegoś nowego serwer'a ^^.

Znajomość gry RP?: Duuża..

Możesz zareklamować serwer?: Nie widzę przeciw wskazań ...

Ps. Figaj , już nie dokończysz osady , serwer padł

-.-", :)

Opublikowano

Nick: Eldenorek.

Czas gry w Minecraft'a:Od 1.3.

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ lubię takie serwery i widać ze będzie się fajnie grało.

Znajomość gry RP?: Średnia.

Możesz zareklamować serwer?:Spróbuje

911001425911918417398.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...