Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów Res ? ;/

BcRich

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Czytalem na innym forum i tam wszyscy jednoglosnie mówią ze nie będzie zadnego usowania postaci....

tylko dodają ch2 na wszystkie serwy i nie wiadomo kiedy serwer będzie online!!!

ja tak twierdzilem od wczoraj, albo inaczej;p miałem taką nadzieje ze nie usuna ; ] zobaczymy jak bedzie.

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

ja już nie mam błędu tylko zostaniesz połączony

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

postać:

aktualnie polski metin :P

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano
ja tak twierdzilem od wczoraj, albo inaczej;p miałem taką nadzieje ze nie usuna ; ] zobaczymy jak bedzie.

Jesli tak twierdziłes to znaczy ze albo czytales to forum co ja albo poprostu masz racje albo.. albo.... ablo nie wiem co XDDD

Opublikowano
Jesli tak twierdziłes to znaczy ze albo czytales to forum co ja albo poprostu masz racje albo.. albo.... ablo nie wiem co XDDD

albo po prostu miałem tylko taką nadzieje zeby po raz kolejny czas wlozony w robienie postaci, bicie lvlu eg etc poszedl na marne ;]

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

Będzie online bo z tego co wiem jak narazie opłaca im sie utrzymywac serwer

a robią usowanie potaci co jakis czas bo jak by byly lvle 110 czy cos to ludzie by nazekali ze nie ma broni i nie ma dzie expic.. w koncu serwer by padl..

a utrzymują sie z tego ze mozna napisac do gma wyslac kase i masz full eq+9 za 50 euro

kumpel tak zrobil

Opublikowano

nie działa mi strona metin35.com -.-

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano
Będzie online bo z tego co wiem jak narazie opłaca im sie utrzymywac serwer

a robią usowanie potaci co jakis czas bo jak by byly lvle 110 czy cos to ludzie by nazekali ze nie ma broni i nie ma dzie expic.. w koncu serwer by padl..

a utrzymują sie z tego ze mozna napisac do gma wyslac kase i masz full eq+9 za 50 euro

kumpel tak zrobil

no patrz kurcze a ja ma full eq +9 (pewnie nie ja jedyny) i nie wydałem ani Euro na to ; ]

EDIT : pozdrów kumpla ;]

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

ostatnio też gadali że będzie za pare minut działał czy za godzine a wiecie jak było ;]

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

według mnie już dzisiaj nie będzie działal -.-

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

Wiesz, jakbyś wydał kilka K w realu, a is był wtedy za darmo. Jak mu się to miało zwrócić. Teraz dodawanie bonów, szkaty bossa, wszystko w is..trzepie na tym kasę więc serw będzie...a zmniejsza lagi i dodaje ch po to aby przyciągnąć więcej ludzi

Ps. To moja teza xD

Opublikowano

nie dziala...mi tez pisze zostaniesz polaczony wogóle na wszystkich serwach jak za dużo ludzi jest i są lagi to zamykają rejestracje a nie kombinują z nowymi ch kasują konta itp. -.-

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

że tak bezpośrednio powiem : nie srajcie w gacie ; ] boże jak będą chcieli usunac to usuna i my na to nic nie poradzimy.. ani żaleniem sie tutaj ani cięciem sobie żyl mydłem ; ]

pozdro 4 Mike -.-
Budowniczy
Opublikowano

Ja tam czekanie umilam sobie graniem na Zzyt2 xD, a tak serio, to pewnie dopiero jutro o 15.00 otworza -.-...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...