Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów Res ? ;/

BcRich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zgadzam sie z klawiszem tez wtedy bylem i dokladnie cos takiego gaal ale ile to jeszcze moze trwac?

no wiec to ze robia ch2 czy cos tam to nie znaczy ze beda usuwane konta ;] a bynajmniej taka mam nadzieje bo jak wczesniej dodali ch2 to postacie nie zostaly usuniete ; ]

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
  • Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Zeby sie tylko tez tym s.4 zajeli, mam tam takie lagi, ze sa freezy po 30-120sec, ale szkoda mi kasacji postaci;/.Mam nadzieje, ze nie skasuja, a naprawia te lagi, bo juz z 3dni sie grac nie da nawet nad ranem -.-...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

ja wolałbym mieć lagi ale żeby konta nie skasowali bo 10 dni level konia wbijalem xD

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

postać:

aktualnie polski metin :P

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Budowniczy
Opublikowano

Podobal mi sie ten serv, bo jak to neo-kidy twierdza "longjuYT2 to zaaaallllll, bo eq nie da sie zdobyc i drop do d...", a ostatnio jakos ich sie duzo zrobilo, tez mam nadzieje, ze zrobia taka trudna reg, ze nawet pro bedzie mial problemy;].

eee jak to hackli mu forum xD, co z nim zrobili:P?

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano
Podobal mi sie ten serv, bo jak to neo-kidy twierdza "longjuYT2 to zaaaallllll, bo eq nie da sie zdobyc i drop do d...", a ostatnio jakos ich sie duzo zrobilo, tez mam nadzieje, ze zrobia taka trudna reg, ze nawet pro bedzie mial problemy;].

eee jak to hackli mu forum xD, co z nim zrobili:P?

nie no teraz tez jest dobry motyw ze robi sie co raz to wiecej nowych privow z dnia na dzien ; ] przez co NeoKidy sa bardziej ze tak powiem "rozproszone" ; ] a nie wszystkie na lyt2 ; p

a co do 4um Cybucha(jesli to rzeczywiscie prawda) to dobrze mu tak ;p nie lubie frajera ; D

pozdro 4 Mike -.-
Budowniczy
Opublikowano

Cos by sie wymyslilo, jakby sie bardzo chcialo, a pomysl jakby wtedy sie fajnie gralo;]...Zreszta z tego co widze strasznie duzo ostatnio privow jest, wiec moze wrescie nie beda tak zalagowane i zapchane neosami;]...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

w sumie nie ma co mówić i niepotrzebnie sie wkurzac tym ze wjeb*** tyle czasu w zrobienie postaci a nam je usuna (po raz kolejny) - bo jeszcze nic nie jest potwierdzone;p tylko nasze takie domysły ; D ale lepiej być pesymista niz pozniej sie rozczarowac ;p poczekamy na rozwoj wydarzen;p

pozdro 4 Mike -.-
Budowniczy
Opublikowano

Ja gralem od wlaczenia lyt'a po tej zmianie, co perly dodali itp.Mam na s.4 obecnie lv.77(nie lece w lv. tylko eq ktore juz mam prawie najlepsze, a skille na P:P), w sumie mam wygrane 9000minut, ale jak skasuja postacie to dalej bede na tym servie gral, bo te co na nich nawet eq banalnie latwo przychodzi sa beznadziejne, a pl jest teraz nastawiony tylko na trzepanie kasy(tam juz niedlugo wejscie na serva pewnie bedzie z 50zl kosztowac -.-)...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

no mi tez bedzie szkoda bo w koncu wzialem sie za zrobienie postaci ktora najbardziej a ktorej build nie jest tak oklepany jak build np. woja;p (bez obrazy dla tych ktorzy graja wojami) i doprowadzilem tą postać niemal do perfekcji (skille P ;] eg praktycznie całe +9 - nie chodzi tu o to zeby sie chwalić tylko ze troche czasu nad tym spedzilem i bylo by szkoda zeby to na marne poszlo )

pozdro 4 Mike -.-
Budowniczy
Opublikowano

Widzialem Cie, jestes chyba zalozycielem FullofH, fakt postac wymiata w pvp;], ja gram jako Magnetus, czesto mozna mnie po nocy w red spotkac xDDD.Ja wogole konia na privie nie robilem, bo nawet nie ma po co poza atakiem z siodla:P.A teraz co do tematu, nie wiecie czy na s.4 tez cos beda robic, dla polepszenia jakosci grania i kiedy te prace moga dobiegac konca, czy tylko domysly sa:P?

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano
Widzialem Cie, jestes chyba zalozycielem FullofH, fakt postac wymiata w pvp;], ja gram jako Magnetus, czesto mozna mnie po nocy w red spotkac xDDD.Ja wogole konia na privie nie robilem, bo nawet nie ma po co poza atakiem z siodla:P.A teraz co do tematu, nie wiecie czy na s.4 tez cos beda robic, dla polepszenia jakosci grania i kiedy te prace moga dobiegac konca, czy tylko domysly sa:P?

ahh too Ty ;DD a i ta gildia to FullOfHate ale nie wiem czemu nie wyswietla "hate" ; D tzn raz wyswietla raz nie;p

a co do tematu ;D tak na razie tylko domysły ; D

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

jak to prawda to 5 do ciebie xD do BRU tez bo fajnie sie gada xD

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

mnie dzis tez jakos tak po 15 loglo na moze z 10 minut potem log. ( oczywiscie s1 ) do tej pory nie dziala... moze juz cos jutro bedzie wiadomo

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

ja tak około 14 grałem potem logło i do tej pory nic :|

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

bo to juz nie jeden bedzie restart, chyba 3 z koleji a postaci szkoda bo eq +9 praktycznie cale i skile P ... ehh

...

IPS Driver Error

Opublikowano

ej a jakby co to jest jakiś sposób albo hack żeby pominąć te levele konia?

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

dzięki wielkie a masz może na jezdziectwo? XDD sory bo sie offtop troche robi to ostatnie głupie pytanie obiecuje xD

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

hehe.. na jezdziectwo nie ma chyba. ale jest na górnictwo chyba /ski 124 i na dowodzenie /ski 121.. to chyba bylo by na tyle, podobno jest jeszcze na poli , jezyki i cos tam jeszcze ;]

...

IPS Driver Error

Opublikowano

napisali na strobie głównej ze bedzie o 21 jutro, ich czasu ale czy to napisali dzis rano czy wczoraj wieczorem??

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Czytalem na innym forum i tam wszyscy jednoglosnie mówią ze nie będzie zadnego usowania postaci....

tylko dodają ch2 na wszystkie serwy i nie wiadomo kiedy serwer będzie online!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...