Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów Res ? ;/

BcRich

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tag ja moke nie wjem jag ty... chodź zdaje mi sje rze albo nje umjesz czytaci ze zrozumieniem albo jestesi zjebany...

Takie tematy powinny powstawać gdy nie możesz sie lognąć przynajmniej 2 dni -.- a nie: kórde pomuszcie! przet chwilom mnie wylogowalo i nie moge sie zalogowac!

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano
Tag ja moke nie wjem jag ty... chodź zdaje mi sje rze albo nje umjesz czytaci ze zrozumieniem albo jestesi zjebany...

Takie tematy powinny powstawać gdy nie możesz sie lognąć przynajmniej 2 dni -.- a nie: kórde pomuszcie! przet chwilom mnie wylogowalo i nie moge sie zalogowac!

Pytam się ponieważ nie wiem czy zaczynać grę na innym serwie... a ty pierdolony bachorze się nie znasz więc zamknij morde!!

Opublikowano

moze i robia ch2 któż to wie ;D a przydalaloby sie ch2 o przydalo ; D

xdanielxmc i ten ktorego bachorem nazwales : ogorinho maja racje ;] - siejesz panike bo sie lognac nie mozesz ; ] ze tak powiem : bywa ; ]

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

oczywiście jak coś napisał to all wieśniaki wyjechały albo z tekstami "hi gm" albo "gm plz drop" i zrobił sie taki spam że ja niemoge xDD

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

postać:

aktualnie polski metin :P

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano
odpuście sobie tego serwa

nie wnosisz do temattu to czego się udzielasz... Idz w Tibie grać neo kidzie...

Opublikowano

działało odebrałem boja chwile pograłem wywaliło teraz błąd podczas łączenia -.-

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano
działało odebrałem boja chwile pograłem wywaliło teraz błąd podczas łączenia -.-

dokladnie. wiec albo jest tak duzo "bydła" na servie albo po prostu cos rzeczywiscie robia ; ]

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

kurka mój pierwszy bojowiec tak sie fajnie grało xD

EDIT:oo teraz zostaniesz polaczony xD

EDIT2:znowu błąd chyba faktycznie coś robią :]

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano
20% dla autora tematu. Czytaj regulamin lokalny.

Do santariusa ; Temat był, z podtekstem pytającym, więc warna nie dostanie. To jest forum do pomocy innym graczom, a nie po to, byś ty mu pisał, że dostanie warna, iż zapytał się czy server znów off.

Co do tematu ;

Niepotrzebny spam.

Gm napisał przed wczoraj, w piątek takie coś ; "tommorow server will be restarted, we make ch2 with server 1 data"

A dziś przed resem napisał; "Please all log out server restart 20 min" Tyle pisał tylko, bo akurat siedziałem tam cały dzień.

A więc, w spolszczonej wersji ; " Jutro server będzie zrestarowany, zrobimy ch2 z danymi servera pierwszego"

A to drugie, to napisał żeby się wylogowali bo restartują server, i będzie to trwało 20 min, lecz efektu nie widac po 3 godzinach.

Opublikowano

Kurde.Szkoda jeżeli usuną konta.93 woj Body wszystko na P bedzie mi go szkoda.No ale cóż tu zrobić.Mam wielką nadzieje ze nie usuną naszych kont.Zbyt dobre itemki miałem.Stal +9,Upiorna maska +9,Sokoła +9,Buty Feniksa+9,Białe Złoto +9,i Żądło +9

[v] 10 postów

[v] 50 postów

[v] 100 postów

[x] 150 postów

[x] 200 postów

[x] 250 postów

Server:Zpmt2 S1

Królestwo:Shinsoo i Jinno

EQ:Stal +6,Zbawienia+6,Sokoła+8,Buty Feniksa+6,Branza z Nieb Łez+6,Naszyjnik z Nieb Łez+6,Swietlista Czapka+

Gildia:Nie Ma

Konik:Dzisiaj robię

Profka:Szaman Smok

Skille:Pomoc Pe,Błogo Pe,Odbicie Pe

Lvl:69

Opublikowano

Potwierdzam ze Gm na S1 Pisal cos tam Make s2 czy cos takiego mowil s1 - no laggs s2-no laggs a wiec nie wiadomo

How many shots does it take to make my HEART stop and my BODY start to shake ?

Opublikowano

mam nadzieje ze niezrobia resert, wiecie cos juz wiecej??

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Tym co pisali , że nie będzie usuwania kont i to się spełni dam wam po 5*

[v] 10 postów

[v] 50 postów

[v] 100 postów

[x] 150 postów

[x] 200 postów

[x] 250 postów

Server:Zpmt2 S1

Królestwo:Shinsoo i Jinno

EQ:Stal +6,Zbawienia+6,Sokoła+8,Buty Feniksa+6,Branza z Nieb Łez+6,Naszyjnik z Nieb Łez+6,Swietlista Czapka+

Gildia:Nie Ma

Konik:Dzisiaj robię

Profka:Szaman Smok

Skille:Pomoc Pe,Błogo Pe,Odbicie Pe

Lvl:69

Opublikowano
Potwierdzam ze Gm na S1 Pisal cos tam Make s2 czy cos takiego mowil s1 - no laggs s2-no laggs a wiec nie wiadomo

zgadzam sie z klawiszem tez wtedy bylem i dokladnie cos takiego gaal ale ile to jeszcze moze trwac?

postać:

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...