Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[High Rate]WingSRO Dedicated 12d 120 CAP 120Skills Job Based System Coinów

xOlox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ta tomozna isc na real silkroad sie pomeczyc bo dlamnie priv to pozadny priv anie taki jak real tyle ze lvl szybciej

tzn na globala mysro itp co x5 itp

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ser byłby najlepszy ze wszystkich gdyby mała poprawka drop ogulny z x100 i alchemia z x 50 chociasz

To dobrze, ze Ci sie nie podoba. "Ogulnie" nie polecamy, bo zeby zdobyc eq to trzeba sie jednak troche pomeczyc. A w koncu lepiej wszystko dostac na start i pograc 5 minut...

A powazniej, jezeli ktos mysli o dluzszym zaczepieniu sie na jakims privie to serdecznie zapraszamy. Mamy dosc aktywna gildie z sympatycznym towarzystwem, ktorej obecny stan to ponad 40 osob. Co wiecej nikogo nie dyskryminujemy z powodu wieku, bo to nie zaden wyznacznik dojrzalosci. Aczkolwiek jak ktos prezentuje tak wspanialy poziom polszczyzny jak kolega ktorego zacytowalem niech lepiej idzie gdzie indziej... Wszystkich innych chetnie powitamy.

Kontakt w grze: Aeon, Bezimienna, YOSHIMURA, Xang.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odswiezam temat. Zapraszam wszystkich tych,ktorzy jeszcze nie podjeli decyzji,na jakim servie pograc "troche dluzej". Mamy Polska gildie,klimat jest na prawde swietny,dobra unia,bierzemy udzial w FW itp.

Opublikowano

Mieli atak ddos i teraz to naprawiają :/

Na głównej stronie wingsro jest info.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Witam ma ktoś może jedno konto na zbyciu. Chodzi mi o konto żeby zalogować się do gry ponieważ rejestracja na stronie jest wyłączona a chętnie bym pograł na tym serwerze.

Opublikowano

Witam ma ktoś może jedno konto na zbyciu. Chodzi mi o konto żeby zalogować się do gry ponieważ rejestracja na stronie jest wyłączona a chętnie bym pograł na tym serwerze.

Oj glupoty gadasz. Po prostu nie umiesz konta stworzyc. Tutaj nie wystarczy sie zarejestrowac na stronie, ale wejsc, zalogowac sie i utworzyc w panelu konto do gry.

Opublikowano

Wiem o co chodzi bo czytałem dziś rano na forum serwera ale nie pokazywała mi się ta opcja. Ale już wszystko działa normalnie i zrobiłem sobie konto.

Opublikowano

wie ktos dlaczego mnie crashuje na tym serverze...np. chcialem porozmawiac z npc w downhang od armorow i bug, i teraz nie moge wejsc na chara bo jest zbugowany, innym razem bieglem innym charem po jangan i tez dostalem crasha i juz nie moge zalogowac na chary, prosze o pomoc co jest nie tak , z gory dziekuje

Opublikowano

Chce pobrac Clienta i Media.pk ale nie moge otworzyc strony..;// Jesli ktos moze podajcie przynajmniej do media.pk jakis inny link.

Z gory dzieki ;)

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

no ja tez tylko chodzi mi o linki z tego postu.. bo z oficjalnej str WingSro to kijowo mi pobiera a z czego 2 linki to trzeba miec konto premium.. a z rapida i freak mam taki transfer ze szkoda gadac..;// wiec prosil bym o jakis inny link moze i byc tylko do media.pk

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

ma ktos jakies wolne konto bo ten ''game account control panel'' cos nei dziala? albo macie jakis sposob na zrobienie acc?

Opublikowano

WITAM, szybka piłka, Chce ktoś ZA DARMO 350 WINGSTARS? Wygrałem je w konkursie tego serwera lecz nie gram tam, moge komuś podarować, pisać na private ID gry i nazwa postaci

Opublikowano

czy moze mi ktos podac jakiegos clienta zeby wkleic to media lub clienta tego serwa na innym hostingu bo z tych co sa na stronie to albo premium albo sciagac 6h ( a mam neta 20 mb/s)

Opublikowano

Jeżeli masz jakiegoś clienta z 12dg to możesz wkleić na spokojnie media , jeżeli takiego nie posiadasz ściągnij z ich strony całego clienta.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

moglby kto kolwiek dac linka albo zrobic upload wlasny tego clienta ? bo szukałam i szukam i znalesc niemoge tragediaaaaa ><

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak serwer działa cały czas, graczy jest 500+

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...