Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[High Rate]WingSRO Dedicated 12d 120 CAP 120Skills Job Based System Coinów

xOlox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: _GalactiX_

Oczywiście Wizard + Cleric ;)

Jutro będzie gildia to koło 16/17 można już pisać do mnie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VastoLords nick jak zwykle kim będą grał jeszcze nie wiem ale zaraz się dowiecie :D

serwer wydaje się spoko jak wszystkie zobaczymy w praktyce ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja mam clienta z eosa + media i dziala gram twohanded nick jak zawsze i mam pytanie

skąd wziąć silki ?

ja mam na koncie 0 ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Trzeba kupić ... na tym serwerze nie ma Silk4Free,

Ale za to dropią jakieś "avki" czy coś w tym stylu z moobów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Trzeba kupić ... na tym serwerze nie ma Silk4Free,

Ale za to dropią jakieś "avki" czy coś w tym stylu z moobów.

ciekawe z których mobów??

Opublikowano

jak go sciagniesz to musisz zmienic nazwe 2parta na taka jak jest w 1 bo bedzie Ci wywalał bład pk2 najlepiej nazwij 1 part poprostu 1 a 2 part to 2 ;) serwer fajny ciekawie sie gra :)

WingSro - nick:Intolleranza

Opublikowano

http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/serwis-megaupload-zamkniety-anonymous-kontratakuje,1748999,62

No to z Megaupload na razie nie pościągamy :D

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Dzisas ludzie wystarczy tylko pobrać jakikolwiek inny client z cap 120 i działa wyśmienicie po dodaniu media.pk2 od WingSro

http://www.multiupload.com/5MB3CIK8LC Ja tak zrobiłem i mi działa.

Co ważniejsze, niektórzy mówią że im konto nie działa. Robiąc konto na stronie NIE TWORZYMY go automatycznie w grze. Po zalogowaniu na stronie należy wejść w panel użytkownika i tam stworzyć "game account".

p.s.

Robimy ludziska jakąś gildię?

Opublikowano

Gildia już stoi - czekamy na osoby (aktualnie 6).

Serwer super. Gra na długie dni. Wbrew pozorom, że SUNy w NPC ... trzeba się namęczyć trochę żeby je kupić.

PM in Game ; x_GalactiX_x

Opublikowano

Serwer nawet fajny tylko za mały drop w stosunku do takiego duzego expa.

Wbicie 120 lvl to 1 dzien gry i nie wiem czy na 120 lvl dobra zabawą bedzie zbieranie golda po to by kupic najlepsze sety.

Opublikowano

macie też problem z rejestracją konta? wyskakuje mi błąd żebym skontaktował się z administratorem...

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...