Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[High Rate]WingSRO Dedicated 12d 120 CAP 120Skills Job Based System Coinów

xOlox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestrujesz się na stronie głównej ich.

Później się tam logujesz i wchodzisz w User Panel -> Add Game Account.

Unia z Freedom !

Zapraszam do Gildii MPC_Team.

Nick: x_GalactiX_x

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne te transfery. Przy 16mb/s necie mam 100kb/s ściąganie tutaj, a zawsze szło po 1,6mb/s przy multiupload.

Opublikowano

Gildia się rozpada bo Galaktyczny skończył grać o czym nie raczył poinformować oraz nie przekazał nikomu lidera co by nam ułatwiło organizację... Ale na dniach planujemy utworzenie nowej, jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszamy.

Swoją drogą mój nick: Darksa

Opublikowano

Master przekazany dla: SkuneK.

Nie gram - bo nie mam na to teraz czasu.

Wypadło mi kilka spraw. Może kiedyś (za kilka dni) wrócę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ciężko teraz z tym graniem... media za nic nie mogę ściągnąć, bo na żadnym hostingu nie ma

Niektórzy są tak nieporadni, że jak im się pod nos nie podstawi to sami nie potrafią znaleźć?

http://depositfiles....files/i2b4hyvxp

Ze strony oficjalnej WingSRO z działu download... A klienta można pobrać byle jakiego grunt żeby był cap 120 i d12, używanie google nie boli - zresztą wcześniej dawałem link do jednego.

Opublikowano

Coś linki nie działają.

Ludzie Wy czytacie tylko pierwszy post w tym temacie czy jak? ;)

Tak nie dzialaja bo zostaly usuniete, ale jest nowy upload do ktorego link podal kolega wyzej...

p.s.

Gildia ma sie swietnie powoli dochodza nowe osoby wiec mozecie pisac do: Skunek, Aeon, YOSHIMURA... a reszty nickow co do literki nie pamietam takze nie bede wprowadzac w blad.

Opublikowano

jest jakieś nowe media bo nie kminie? co doi serva świetnie się gra, trochę uwłacza że itemy z IM sa aż ak drogie (silk-gold) pozatym świetnie. mam pytanie czy dziala tu jakiś bot? musze wyfarmić sporo sp a średnio mi się chce ślęczeć nad farmą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Exp rate jest taki ze bez bota mozna sie spokojnie wyfarmic postac. Zwlaszcza na taxi gdzie to trwa moze godzinke. Ale jak juz musisz to tak... jest dzialajacy bot, ba nawet kilka. Wszelkie zgodne z vsro beda dzialac - chociazby kdbot.

Opublikowano

ser byłby najlepszy ze wszystkich gdyby mała poprawka drop ogulny z x100 i alchemia z x 50 chociasz

Taa, i zagarniasz wszystki z stallu na max lvl ;x, do tego na 50x alchemi wbijasz za latwo +.. Nie można dawać za bardzo luzu graczą, trzeba się postarać żeby coś osiągnać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...