Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvxSro | CAP100 | 1M Silk | BLACK ROGUE |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myslę że puki co nie warto zy rozpoczynać gry z pewnego bardzo istotnego powodu, zablokowane zostało kupowanie Premium oraz Globali z IM, lecz wszyscy gracze którzy doszli na server wcześniej mogli kupić Premium i Globale z IM a teraz nowi gracze już nie mogą i muszą kupić je z Gold od tych którzy już mają. Więc nie mając premium napewno nie wbijesz itemów na +9 a zdecydowana większość tych którzy doszli wcześniej ma +7,+8,+9 itemy. Globale sprzedają po 1b za paczkę resztę dośpiewajcie sobie sami. Ogólnie ci którzy zarejestrowali się kilka dni temu będą mieć 100b gold a nowi będą mieli 0 gdyż wszystko wydadzą na premium i globale.

No i oczywiście masa TR graczy, gdyż Admin serva jest turkiem, ale to jak z polakami xD

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może czemu jak się loguje na konto to nagle mi się silk wyłącza tylko na tym koncie co niedawno stworzyłem dlaczego ?? . :D

Pobrałeś całego clienta czy tylko media?, być może masz jakiegoś clienta zmodyfikowanego i z tąd bierze się problem.

Btw.

z racji tego że na serverze jest tylko jedna gildia z polakami, w której tylko połowa graczy to Polacy, Zapraszam do Gildi którą dziś założyłem jeżeli ktoś chce dołączyć to pisać tutaj na PM.

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy sciagnołem clienta i media ale jak probuje włączyc to pisze "media.pk2 file is damaged" sciagnołem starsze nowsze próbowałem kilka razy i nic co mam zrobic?

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy sciagnołem clienta i media ale jak probuje włączyc to pisze "media.pk2 file is damaged" sciagnołem starsze nowsze próbowałem kilka razy i nic co mam zrobic?

Wyłącz Antywirusa i pobierz nowe media.

Opublikowano

Skończyły się czasy kiedy Serwerów prywatnych było maks. 3 ;/ Trochę smutno że Ecsro jest zamknięte a Sjsro umarło... Odradzam granie w Silkroad, ta gra już nie ma sensu...

fan club of movia !!

Opublikowano

Witam, z tej strony gm55. Zostałem dodany do grona resellerów na prośbę jednego z gracza EvxSRO, dostałem pozwolenie na sprzedaż Epin EvxPoint. Pozdrawiam wszystkich graczy na tym serwerze, osoby zainteresowane proszę pisać. A tak z innej beczki, jak narazie serwer super, sam tam gram, POLECAM

Zamierzam na tym servie zagrać, co ile są uniqaty ?

Ile osób serdnio jest online ?

Serwer rano ma 500 graczy, ku wieczorowi robi się zawsze full, czyli 1000

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce dołaczyć do Polskiej gildi to proszę pisać tu na Pm bądż w grze do ZaoHuan / FerrRossi.

Opublikowano

Lagi są w ch**, pisali coś że w tym tygodniu mają zmienić hosta ale ciężko jest mi w to uwierzyć.

Opublikowano

Shaitan48 Pasek F1 działa normalnie (nie znikają skille). Lucky Powder prawdopodobnie nie zostanie dodane i to jest wielki + (Bez lucky powder tez się da grać, sam posiadam bowa +9)

replej123

Aby SroKing działał musisz podmienić plik sro_client.exe na ten: LINK / LINK2 / SKAN

Jak już podmienisz ten plik to :

1- Zaloguj się na postać (Wbij do gry)

2- Odpal bota (Ustaw server: Free Try / Zrób nowe konto / Zaloguj się)

3- Przejdź do zakładki MultiClient Manager

4- Wybierz opcję Inject Game

5- Z listy wybierz EvxSro Online i klikasz w Inject!

6- I to na tyle

Z tamtej strony sie nie da pobrac^^

Opublikowano

inspa czy serwer closed??

Szymko ja jestem zainteresowany gildia ;) nick azonic

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...