Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvxSro | CAP100 | 1M Silk | BLACK ROGUE |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MIeli naprawić dzisiaj te frezzy chwilowe czy lagi? Bo nie wiem jak oni to nazywają.

No właśnie szukam guild, ale aktywnej a nie 5/50 osób online.

Jeżeli tak to napiszę.

Te 1mil silków codziennie się odnawia? Bo co wchodze każdego dnia to zawsze 1m jest.

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odkrywca
Opublikowano

SZUKAM POLSKIEGO RE-SELLERA EVX POINTS! KTOS CHCE SIE TYM ZAJAC PISAC DO MNIE :)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

MPC_Team rekrutuje nadal, potrzebujemy aktywnych graczy, którzy do soboty wbiją max lv, najlepiej eu chary - warki,wizy (sory za sugestie, ale zależy nam na ht)

Nowym, naprawde aktywnym graczom oferujemy pomoc (u nas nie ma WTB/WTS tylko dajemy sobie coś czego komuś brakuje)...

Server schodzi powoli na psy (GM ma kilku swoich ,,kumpli'' a bardziej ,,rzetelnych donatorów" więc łatwo się domyślić jaka narodowość wiedzie prym na serverze) ale stworzyliśmy unie, która ma zamiar powoli mieszać coś (odebranie fortecy turkom to będzie coś na ich własnym servie).

O wolne miejsca sie nie martwić- aktualnie mamy takich stuprocentowo aktywnych graczy z 20, którzych codziennie sie logną... więc jeżeli znajde chętne gry osoby, napewno zwolnie miejsce.

o joina pisać do mnie, Ona, Louder, MarkO, SalceSUN, Sw33tDr3aM

pozdrawiam, OjciecPRO

Opublikowano

Pisałem dzisiaj. Dopiero zacząłem tzn miałem chara do zbierania kasy i natal jest, ale zacząłem Bladera robić.

O aktywność nie ma co się martwić.

Opublikowano

Serwery off, wiecie kiedy ruszą?

Coś więcej na temat nowego serwera cap 90.

Wiem, że nie ma silków i jest mniej sp na początek.

Coś jeszcze/

Opublikowano

Dziś wystartował drugi serwer EvxSro: Crinal cap90. Info w pierwszym poście lub na:

http://176.31.62.85/?pg=index

Opublikowano

A coś więcej można by wiedzieć? Strona do pobrania media itp?

W pierwszym poście pod info o Trinal jest dodane info o Crinal.

Odkrywca
Opublikowano

ja osobiscie odradzam. Skonczylem z serverem bedac jednym znajlepszych polakow na servie (Louder = ))

1. Lagi

2. Korupcja

3. tylko TR

4. duzo dzieci

5. Nie dedykowany server

6. Admin to imbecyl :)

Pozdro :)

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Lagi i może są ale mi to nie wadzi. Dzieci zawsze są i zawsze będą. A poza tym wiele ludzi nie ma czasu żeby grac 24/7 wiedz kiedy mają wolne od pracy czy szkoły wbijają na server i cieszą się grą.

NIck:RainBOW_PL or Seyker :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja raczej zamierzam zmienić serwer wraz SalceSun na Templer Silkroad.

Obecnie gram jeszcze na EVX ale patrząc na to wszystko to trochę szkoda czasu. Ale i tak nie mam co robić zbytnio to zawsze można coś tam zrobić.

Pewnie zrobie to samo co niedawno jedna osoba z guild. Oddam wszystko co mam polakowi, którego znam.

Szkoda bo przypominał mi czasy Syndicate jak grałem.

Pozdr. Exilled, Farian.

Odkrywca
Opublikowano

Napisz Salce, ze ma wbijac na Evx i ty tez. Nudno tak jestem tylko ja (Louder), skubi(Ona) i ojciec

Crinal oczywiscie.

Moj nick Huo

1330173832-U15232.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...