Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvxSro | CAP100 | 1M Silk | BLACK ROGUE |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie jest fajnie nie zdobędziesz wszystkiego odrazu :P tylko zęby mieć ten set +5 musisz elków nazbierać od groma :P gildia MPC już jest full co chwile ktoś dochodzi zawsze ktoś siedzi przy kompie i można fajnie się pośmiać :P forteca działa i w sobotę odbijamy Hotan :D

Opublikowano

Pograłem trochę , jak dla mnie za łatwo to wszystko idzie + free silki . Jak serwer ma na siebie zarobić . Cepik możesz mnie wywalić z guild , nie chce zajmować slotów . Osobiście apeluję do graczy , abyśmy wszyscy zaczęli grać na jakimś 1 serwerze . Gildia , party , etc . Większość się tutaj połasiła , bo free silk . Pamiętacie jakim szacunem było posiadanie avatara ? Warto by było pograć na serwerze , gdzie jest trudniej nabić lvl , zdobyć coś . To tyle ode mnie , jeżeli ktoś mnie popiera proszę napisać w temacie , który zaraz założę .

Opublikowano

SroKing , KD-Bot ( tego nie jestem pewien ) . A tak btw. Tutaj bot , to ośmieszanie się . Szybko leci level . Nawet jak expisz chiniolem na gapie 9 .

Opublikowano

Prosze o pomoc ;C Nie wiem co ja robie źle ale ... Normalnie sciągam wypakowuje , wgrywam media.pk i pisze mi "Couldn't find File Manager.dll Now Silkroad Online Laucher is closing.." prosze o pomoc ;) albo o dokładną instrukcje co powinno się robić, albo dlaczego tak mi się dzieje ;(

Opublikowano

Mam problem . Loguje się na konto naciskam Start i nic. Czego to przyczyna?????? :mellow:

Pomoze ktos ^_^ -_-

Już nie trzeba !!! Sorry za kłopot. ^_^

Opublikowano

Ok. Ja szukam kogoś z guild MPC forum bo wczoraj rozmawiałem, ale full jest podobno.

Ale na pewno sa jakieś nieaktywne osoby.

Opublikowano

wszyscy nie aktywni gracze zostali wywaleni juz pare dni temu i jest full , a co do serva nie opłaca sie grac bo gm daje suny +7 /8 lub somy +9/10 ja spierdalam juz z tego serva

Opublikowano

Ten serwer pod względem ALC jest mega zjebany. No sory ale 180 weaponów na glavie 90 lvl i jest ostatecznie +1 bo zabrakło weapków no to ja pierdole.

Opublikowano

Jak sie nie umie wbijać to się nie tyka;p zreszą po co wbijać glavie 90lv ja za 2h wbijesz 100 i kij ci z tej glavi;p ja mam xbowa 98 +6 70%phy crit 11.

Jak by ktoś szukał gildii to pm do ChickPow or eQvi [DarkSide]5lv Rekrutuje all lvle pisac! ;)

Opublikowano

Jak ktos szuka Gildi To zapraszam do naszej Gildi :)

Nazwa : Mercenaries

LVL: 5

Unia : Z Gildia MpcTeam i innymi :)

Zawsze ktos jest mila atmosfera;)

Jak ktos chetny bedzie to pm do : Painless , Goodless, Szalona, Pipsqueak :) Ciagle jakies Party lub jak ktos potrzebuje to taxa;)

lvl przystapienia nie wazny:) aby gracze byli dosyć aktywni:D

Pozdrawiam i zapraszam;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...