Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvxSro | CAP100 | 1M Silk | BLACK ROGUE |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nudny nie polecam, po za awatarami, ktore i tak frajdy nie daja nic ciekawego nie ma. Taki sam stan serwera jak jego poprzednik, nie polecam.

Jak pomogłem to daj + :)

Opublikowano

Co do luckow poweredow 10 dg to nie można ich kupić w npc. Jedynie na stronie evx jest możliwość ich zakupu ale to już za real kase

O tym chyba już ktoś pytał , autorzy serwera właśnie krótko po stracie zdecydowali że to dobry pomysł na utrzymanie serwera , niż zwykły donate . Mnie się to bardzo podoba nie ma koksów z setami +15 fb na 10dg , polecam serwer , fajnie się grało miła gildia , lecz mnie się bardzo szybko znudziło jak zawsze ^^
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z wlaczenim silka gdy naciskam start wyskakuje zaraz bląd "Game or GameGuard has been altered." jak to naprawic ?? prosze o pomoc

Opublikowano

kurde pobieram tego RARa i jak mam oklo 50% to mi jakis blad zapisu wyskakuje i nie chce mi sie sciągnąć.. wiecie o co chodzi ? prosze o szybką opowiedź, z gory dzieki wielkie !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trwa rekrutacja do polskiej gildi WeAreElite . Zapraszam chętnych do wspólnej gry. Pm

I_SweeTy_I

PRZEtworzona

_MaDri_

DeathDancer

OKAznatury

Opublikowano

@up

Spam ? Czy nie wiedza o grze Silkroad Online? Jeżeli tak to wpisz sobie coś o tej grze. Jeżeli chodzi o instalowanie, to tej gry się nie instaluje jeżeli chodzi o prywatne serwery. Co do media.pk2, to jest tak iż jeżeli masz już jakiś inny serwer cap podobno patrząc tu: Cap 100, to wystarczy czasami ściągnąć jedynie media.pk2 i gra będzie chodziła - lecz trzeba się liczyć z tym że mogą wystąpić crashe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I niestety nadszedł ten czas kiedy sam nie wiem co mam zrobić :) A chodzi dokładnie oto, iż odpalam launcher wszystko ładnie pięknie aż ładuje się ten game guard i koniec.. nic się nie dzieje gra się nie uruchamia, nie wyskakuje żaden błąd nic.. po prostu pusto. Proszę o pomoc.

EDIT1

Jednak udało mnie się naprawić problem. Uruchomiłem grę ze zgodnością.

EDIT2

Albo i nie udało mnie się zrobić, gra się uruchamia, loguję się, wybieram postać i gdy pojawia się postać wyłącza się. Nie wiem z czym to jest związane proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Okey gra działa ;D ktos chetny na wspolny lvling? pw tutaj albo skyp:mateo009900 gg: 1580034 moge grac wszystkim xD

ogolnie ma ktos bota pod tą wersje i się podzieli ? :D

Opublikowano

Już od dawna tam nie gram.

Możliwe, że już się nie dostaje 1m silków na start.

Co do bota to działał tam SroKing ten co na elite tylko trzeba było podmienić sro_client na ten z elite sro.

Opublikowano

Już od dawna tam nie gram.

Możliwe, że już się nie dostaje 1m silków na start.

Co do bota to działał tam SroKing ten co na elite tylko trzeba było podmienić sro_client na ten z elite sro.

Nadal jest 1M silków. Ogólnie gra się zajebiście ;) Po przerwie nabrałem ochoty na ponowną grę.

Nie to co na oficjalu, gdzie co chwila są boty (mimo bot killerów) i nooby. Tutaj jest relax.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...