Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protest przeciwko SOPA - wyłączona strona minecraft.net 18 styczeń

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WAZNA INFORMACJA Z TELEWIZJI!

Dzisaj ogladalem bodajze fakty i bylo o sprawie wikipedi, ze jutro bedzie wylaczona.

Wlasciciel tego serwisu sie wypowiadal i bylo powiedziane ze bedzie wylaczona tylko ANGIRLSKO JEZYCZNA czesc strony!

Wiec mozliwe ze minecraft te bedzie tylko dla anglikow:)

I to mnie uszczesliwilo, sam mam 2 konta premium i nie chcialbym aby teraz ktos dostal to samo za darmo...

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to mnie uszczesliwilo, sam mam 2 konta premium i nie chcialbym aby teraz ktos dostal to samo za darmo...

Naucz się czytać, nikt nie dostanie żadnego konta.

Minecraft po prostu będzie darmowy przez 24 godziny

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@UP2

Bo ta ustawa jest tylko w U.S.A., więc to Ameryka nie będzie miała dostępu... Dotyczy to też YT, Minecraft'a itp.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

nie! płaciłem za minecrafta, jeszcze za czasów alphy, więc niech inni też zapłacą - nie interesuję mnie to, że ktoś nie ma pieniążków - nie ma, niech gra na piracie, jeżeli jemu się to podoba. -.-

efjqzt.png

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że minecraft w przyszłości, może być kompletnie za darmo? Wg mnie, okey, niech będzie, ale osoby które kupiły grę, niech będą mieli serwery PREMIUM, tak jak np w Team Fortress 2, jest gra darmowa, ale osoby które kupią grę, mają pełne możliwości gry, czyli serwery non-free2play, czy jak to można nazwać premium. Niech już osoby które mają "darmowego" MC mają te swoje skiny itp, ale niech osoby premium, mogą mieć takie serwery, gdzie n00b z darmowym kontem wejdzie na serwer i zacznie ze swoimi cheatami latać po mapie i w 15 minut eq diamentowe.

Edit.

Huh, ulżyło mi :D

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że minecraft w przyszłości, może być kompletnie za darmo?

Nie, i nigdy nie będzie

Opublikowano

Notch kiedyś powiedział że piractwo tylko szerzy grono graczy i zachęca do kupna orginału w moim wypadku tak było ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

No. I się wyjaśniło. Strona jest zamknięta. Bez rejestracjii, logowania ani nic z tego typu. Widać Notch umie dotrzymać słowa.. xD

Opublikowano

Wikipedia tak samo, ale tylko angielska.

Nie wiem jak z facebookiem i google bo mam Polskie ip

Opublikowano

Oto i screen, że akcja przeciwko ustawie SOPA (Stop Online Piracy Act) się zaczął...

hcdw.jpg

Można się normalnie logować, ale UPDATowanie, ForceUpdate itp. coś szwankują,

Osoby co nie mają PREMIUM, ale mają zarejestrowane konto na minecraft.net (darmowe, bez premium) mogą się zalogować jako premium i wejść na premiumy :D

Opublikowano

No i jest protest ; P Dlatego ze notch chce zrobic mc za free

Oto i screen, że akcja przeciwko ustawie SOPA (Stop Online Piracy Act) się zaczął...

hcdw.jpg

Można się normalnie logować, ale UPDATowanie, ForceUpdate itp. coś szwankują,

Osoby co nie mają PREMIUM, ale mają zarejestrowane konto na minecraft.net (darmowe, bez premium) mogą się zalogować jako premium i wejść na premiumy :D

Spoko mam za free MineCraft na 2 kontach xD

Opublikowano

Ja tego trochę nie rozumiem. Jakiś protest jest, ale strona zamknięta, a jak próbuję wbić na innego użytkownika jest "User not premium" - to jest w końcu za free czy nie?

Opublikowano

Ja tego trochę nie rozumiem. Jakiś protest jest, ale strona zamknięta, a jak próbuję wbić na innego użytkownika jest "User not premium" - to jest w końcu za free czy nie?

Nie ma za darmo. Jest tylko strona zamknięta.

Opublikowano

^^

Ale na serwer PREMIUM z piratem wszedłęm... Albo to było moje konto PREMIUM? Nie wiem xP Zaraz sprawdzę ponownie :D

Opublikowano

Hmm... Ja sprobowalem sie zalogowac, ale pisze mi 'User not premium', Wiec chyba nie jest premium.

@EDIT Nie doczytalem, ale juz rozumiem.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

to jak zrobią Mc za free to wszyscy powiedzą "kur*a" 40 zł + w błoto , nie zablokują piratów , a jak nawet zablokują to i tak nowe będą , tyle na ten temat ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Faakkkkk, nie działa wikipedia -.-

Jak ja teraz podeśle linka do c418...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ludzie jak coś minecraft będzie non premium i premium . Będą serwery premium na które wbija tylko premium, na nonpremium serwery wbije i premium i non premium.Wiec premium będzie dodatkowa zaplata za możliwość zmiany skina i wbicia na serwy premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...