Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protest przeciwko SOPA - wyłączona strona minecraft.net 18 styczeń

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mogę wejść na serwery premium na moim koncie bez premium , na drugim co mam premium normalnie mogę ;d

40943725.png

Sygna by HardMyStyle

Zbieram +

http://www.mpcforum.pl/topic/461290-herobrine-18/

Opublikowano

Czy Wy dalej nie jesteście w stanie zrozumieć tego, iż po wyjściu minecraft'a za free nic się nie zmieni? Ponieważ będzie on ograniczony do dzisiejszego pirata. Czyli do zakupu dalej będzie premium, które pozwalałoby grać na serwerach only premium i zmieniać skin. Macie w łbach zakodowane, że "darmowy minecraft" to darmowe PREMIUM, a tak nie będzie w 100%. Tak samo metin2 to też darmowa gra... Gdy ktoś nie chce płacić za minecraft'a to od razu wpisuje w google "minecraft download" i pobiera. Nic by nie zmieniło jakby wrzucili ograniczoną wersję na stronę minecraft.net... Wtedy nie będą mieć żadnych dochodów. BZDURA! Obrót się zwiększy, ponieważ każdy zaczynający przygodę z mc będzie go miał pod ręką, a potem gdy się wciągnie kupi premium. Do tego poprawi się legalność jak i przybędzie masa nowych graczy. Jestem na TAK, aby minecraft był DARMOWY (tak, mam premium i chcę!). jest to najlepszy pomysł Notch'a jaki słyszałem.

Całkowicie się z tobą zgadzam, popieram notcha jest to dobry pomysł!!!

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

jeżeli to się powiedzie to Notch będzie musiał wykasować z serwerów opcje 'online-mode' i tylko premki będą mogły grać :F

graphic.png

Opublikowano

To ja powiem tak:

Niech bedzie Minecraft SinglePlayer za darmo a Multi za Premium a reszta niech zostanie jak jest.

userbar2.jpg

koxm.png

mca.png

Opublikowano

Czytajcie! Minecraft ma byc za darmo a nie konta premium, czyli mozliwe ze notch zrobi launcher (oryginalny) non-premium, a jesli chcesz na serwery premium to kup konto, na takiej zasadzie to moze dzialac

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...