Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunnyDark[Pl][Dedyk]

SunnyDark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie tam najbardziej bawi fakt , że tyle robili tego serwa i clienta nie ma... czy to nie śmieszne ?

Śmieszne? Raczej żałosne; )

229401491222156497913.gif

Opublikowano

mzoe ga by sie wypowiedzial na ten temat ?

bo jak nic nie powie ewentualnie zrobi to niema co sie lampic w ten monitor i posty nabijac

cos ciekawego startuje dzisiaj?

Opublikowano

Ze wcześniejszym startem tego serwera który miał być pod koniec 2011 roku też były podobne problemy. Więc jest naprawdę ciężka sprawa z nim.

Opublikowano

zal wywala mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wezcie ogarnijcie mam patchera zpatchowal mi sie a jak sie zaloguje to wywala nawet do postaci niedochodzi zal was !

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Ja patcher już mam tydzień pobrany... tylko jak loguję się .... znaczy po wpisaniu passów wywala do pulpitu.

// weee bany za kamerki . I love it .

Opublikowano

sytuacjax frajerze wszedlem na serwer na poczatku i sie dalo.. nie osadzaj kogos ze gra na kamer modzie bo nie gram tepy dzieciaku. moga mnie sprawdzicz czy gram czy nie prosze bardzo.

Opublikowano

wlaczyli serwa juz i wszystkich wywala poczym jak sie zaloguja ,,, bezsen totalny ! NIECH TEAM COS Z TYM ZROBI !!!!!!!!

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

nieogary !!! kopyto sie zalogował jako pierwszy na serwer ja sie juz logowałem po nim i sie nie dało zalogować ... ;/ wiec sytacjax nie pisz takich bzdur !!!!

Opublikowano

NAPRAWCIE TO LUDZIE ZLOCI

Opublikowano

Proponuje : dajcie na spolszczenie i wrzucajcie clienta . jak wrzucicie clienta kazdy pobierze i bd git bo z patcherami zawsze są jakies problemy .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

wlaczyli serwa juz i wszystkich wywala poczym jak sie zaloguja ,,, bezsen totalny ! NIECH TEAM COS Z TYM ZROBI !!!!!!!!

Mnie też wywala i od początku muszę patchować, ale jakoś nie spamuje na forum. Uspokój się lepiej i idź zrób coś pożytecznego, a jak wrócisz to się unormuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...