Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunnyDark[Pl][Dedyk]

SunnyDark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha zas godzina kolejna . 16:20 . znowu niedotrzymaja slowa .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

serwer do bani, miał ruszyć 25 grudnia, potem przełożyli na 29, następnie przekładali codziennie o dzień do przodu. ludzie wydali kase na IS, kupili PD, rekawice itp. bo start miał być pewny 31 grudnia o 12:00 a GA poleciał sobie w hu.ja i teraz startuje serwer jak juz każdemu się pokończyło wszystko i trzeba od nowa kase wydać, pozdro.

Opublikowano

ciekaawe czy o 16:20 wlacza tez patcher .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Event po 3 godzinach to przesada bo z tym patcherem ( nie mowie o sobie ) to 50% ludzi o 19 dopiero odpali gre .

Opublikowano

http://imageshack.us.../sunnydark.png/

patcher mi nie trybi.. a gdy pobralem waszego net framework z waszej strony to sie wydarzylo to:

http://imageshack.us.../sunnydark.png/

Wiec co mam zrobic mistrzu?

Ściągnij sobie net frameworka 4.0

Jak komuś nie chce się czekać na serwer to niech idzie sobie na inny serwer, a nie spamuje tutaj i potem mod temat zamknie.

@Okej juz mi trybi ^^

Opublikowano
serwer do bani, miał ruszyć 25 grudnia, potem przełożyli na 29, następnie przekładali codziennie o dzień do przodu. ludzie wydali kase na IS, kupili PD, rekawice itp. bo start miał być pewny 31 grudnia o 12:00 a GA poleciał sobie w hu.ja i teraz startuje serwer jak juz każdemu się pokończyło wszystko i trzeba od nowa kase wydać, pozdro.

No bardzo żetelne podejście do tego... IS nie działał przez ten okres (był po prostu pusty), więc nie było możliwośc, aby kto kolwiek mógł coś kupić. Na poczatku zalecałbym wejść i zobaczyć, niż odstraszać graczy. Czyżby konkurencja już się wypowiada?

Patcher działa w czystym folderze jak i w kliencie z 2010 roku.

sygnatura_600x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...