Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceCraft [DEDYK][24/7][GILDIE][SURVIVAL][NO-PREMIUM][NO-WL][OSTRE PVP] Zapraszamy !

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz pewnie pozali sie ShadoW pożal sie boze 15 letni mod ktory na koniec rozdal itemki graczom.

Reason: Banned

sygna4.jpg
Opublikowano

Świetny serwer, polecam i pozdrawiam. Zapraszam do frakcji Farlanders.

Serwer oferuje:

-miłą administracje

-ogarniętych graczy

-wojny nie rozpoczynają się zbyt szybko

-i ogólnie fajnie się gra

Opublikowano

Muszę napisać że na tym serwie fajniej się gra niż na każdym innym. Tylko tu jest prawdziwa dyplomacja i handel. Mam nadzieję że będzie tu coraz więcej graczy.

Opublikowano

UWAGA:

Dzisiaj mialy byc dodane questy ale ale ale... Plugin citizens nie supportuje 1.1. Jestesmy zmuszeni dodac uQuest.Przepraszamy

sygna4.jpg
Opublikowano

Nie polecam w ogóle tego spierdolonego gówna szkoda marnować swego cennego czasu na tym syfie zabijałem wszystkich

W tym modów serwera a oni na god modzie np mnie bili z diaxowego miecza albo kickali , bany tez lecialy za to np ze im gildie rozwalilem albo raz zabilem przy spawnie moda i mnie kicknal za to ze mu nie dalem zebrac itemow ( bo miejsca nie miałem)

miałem nerther warty około 20 diaxowych full setów podwojna skrzynie pelna diaxowych mieczy i wiele , wiele wiecej a nagle chory umysłowo admin wgrał sobie plugin który skasował wszystkie frakcje , wbili mi do bazy okradli ze wszystkiego i jeszcze mi dawał kicka , zebym nie dał rady się bronić przed noobami , wzieli moje zbroje , itemy a admini , modzi mnie kickali i dali mi bana za to ze wyzwalem MODA jednego od "kretyna" bo mnie ciagle kickal zeby wzieli moje itemy.

Teraz 2 edycja (po resecie)

miałem swoja własna baze (dodali teleport na freebuild)

miałem diaxy , w ch.. zelaza itp farme melonow chyba z 80 kratek melonow ale dobra , weszlem do swiata freebuild (CLAIM BYL TYLKO NA SURVIVAL SWIECIE)

wylogowalem sie i oto NIE MAM GILDI i jeszcze nie wspomne o tym ze poszlem do brata na minute bo mnie wolal wracam a tu jakis dzieciak mnie zrzucil ze spawna do wody

(woda byla na terenie spawnu bo sie nie dalo bic)

Wiec nie polecam tego najbardziej idiotycznego gównianego servera TEAM ZLE DOBRANY xMagnet to Frajer jakich malo , Xavery jest spoko a Maczeta to człowiek z ADHD i raz przyjebal głowa w monitor bo go zabiłem i nie grał przez 2 dni bo nie mial na czym

ŁĄCZNIE ZMARNOWAŁEM NA TYM SERWERZE OKOŁO 100 GODZIN INTENSYWNEJ GRY!!!!!!!!!!!!!!!

NIE POLECAM TEGO ZJEBANEGO SYFU!

NIE DAŁEM CLAIMA W 2 SIECIE TYLKO ZOSTAWIŁEM TAM POSTAĆ NA NOC , CLAIM BYŁ TYLKO NA ŚWIECIE SURVIVAL!

Opublikowano

OSOBA PO WYŻEJ MA PROBLEMY Z GŁOWA

nawet na to nie patrzcie

widać że tabletki przestały mu działać i się żali że dostaje kick od adminów za obrazę ich

albo się żali ze skasowali mu gilde na 2 świecie gdzie dał pewnie claima a w regulaminie wyraźnie pisało że jest zakaz claimow w 2 swiecie bo grozi to skasowaniem gildy i banem

TAK TO JEST jak się NIE CZYTA REGULAMINU

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Wszyscy cheaterzy zostali zbanowani .Dziekuje za info.Nie jestem robotem przypominam. Koles wypierdzialaj z ta reklama z mojego tematu ! Czekamy na questy citizens na 1.1

sygna4.jpg
Opublikowano

Narazie nie ma LWC .Jezeli zajdzie potrzeba i znow beda jakies skargi zostanie znow uruchomiona ankieta.

Czekamy na questy

sygna4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...