Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2 [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A daronian powiedz ile to potrwa ta naprawa cala . Jest opcja ze dzisiaj jeszcze ruszy ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer porazka team ma chuja w dupie ja osobiscie zrobie wszystko zeby zniechecic graczy JEBAC ALSRAIR

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Jak mnie bardzo to cieszy że w końcu przejrzeliście na oczy, zobaczyliście prawdę którą wam mówiłam już od momentów bety, skor administracja serwera grozi policją koledze wyżej to niestety ma pecha bo ja osobiście oddałam sprawę za opublicznianie danych użytkownika, opublikowali moje IP na tym forum, więc admini tylko próbują przestraszyć, niestety ale muszą zebrać na adwokata

Opublikowano

Do 17 miala byc przerwa techniczna a nadal off

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Smiechu kurwa warte, wszystko sie unormuje ? Myslisz , że ktoś wam zaufa jeszcze? a może w ramach rekompensaty znowu dacie 10% do zakupu szafirów, ja nie wiem jako można to porównać do Nawie , sam tam nie gram ale panowie trochę powagi. Doronian a może poinformujesz ludzi kiedy serwer znowu ruszy albo jakie zmiany będą? Oczywiscie , że tego nie zrobisz bo nie wiesz, zostałeś chyba GM , żeby tutaj ludziom oczy mydlić ;]

Opublikowano

kocius jestes jebniety? Czytasz co pisze? Sugeruje ,zebys poszedl do szkoly moze sie czegos nauczysz.

Wasz technik zrezygnował i zepsuł serwer jak coś pisać do niego
gg: 11221862

Pozdrawiam

Opublikowano

Wejdźcie teraz na strone serwa to cos zobaczycie ;D

Edit

Up był szybszy

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Dla osób chętnych z TS na jakiś inny serwer zapraszam na tego ts :

94.23.95.219

Edit : Serwer jednak jeden z lepszych które tu widnieją na MPC. Jednak nie ogarnięta ekipa = The End.

Pzdr. Rogal :*

Opublikowano

hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaahaahhhhhhhhhhhhhhhhhhahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

już chyba zarobił

Opublikowano

Kilka słow do administracji ;D... Jeżeli widzieliscie.o rozdawaniu eq. i wgl. to dlaczego kurwa wasza jebana mac nie zareagowaliscie. No to jest szczyt idiotyzmu. z waszej strony.. + na nastepny raz Zniwiarz. i OmeN i kurwa GranD.. bierzcie osoby 20+ do teamu.... i kupujcie lepsza maszyne. nie wpierdalajacie kitów że macie firewoola s5.. hahahahaha . jeden atak na serwer. i wszystko poszlo w pizdu.

Serwer wpizdu postał. Pozdrawiam mistrz ciętęj riposty Tailgate <33

...

Opublikowano

@NiePytajMnie .. najwyraźniej nie dostałeś dzisiaj sucharków do zagryzienia i miseczki zimnej wody. psia szlufko ; *

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...